fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Decidim Ripollet critica les "pressions" del PSC per l'ampliació "il·legal" de Lidl -Economia- 21/06/2016

Decidim Ripollet ha emès un comunicat en el qual "critica i desaprova les pressions que el PSC de Ripollet i Montcada fan als respectius ajuntaments a favor de l'ampliació il·legal dels magatzems Lidl". Segons Decidim, el PSC "ha realitzat declaracions i campanyes a favor dels interessos de la multinacional, sense importar-li la il·legalitat que es volia cometre: construir sobre un connector ecològic". Per aquest motiu, Decidim considera que els socialistes actuen "com si fossin la patronal dels magatzems". "Fins i tot parla de milions d'inversió i de 200 llocs de treball, com amenaçant de què es perdrien si no es feia la voluntat de Lidl".

Decidim Ripollet critica les "pressions" del PSC per l'ampliació "il·legal" de Lidl -Imatge 1-

En el document, Decidim assegura que la postura del govern sempre ha estat favorable a l'ampliació de les instal·lacions del magatzem "si es feia conforme a la llei i el respecte als espais naturals". Decidim fa referència a un informe de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) on s'apunta que l'ampliació de la multinacional tal com està ara projectada provocaria un impacte mediambiental al torrent de Can Duran (vegeu notícia relacionada). Per aquest motiu, Decidim subratlla que la proposta del govern ripolletenc d'ampliar l'empresa cap al terme del municipi "no planteja problemes legals d'ordenació".

Decidim acaba el comunicat remarcat que l'exalcalde socialista de Ripollet, Juan Parralejo, és representant de l'Ajuntament a l'AMB i, "sigui per desconeixement de l'informe o altres motius, no ha defensat els interessos de Ripollet, deixant que el seu partit fes pressions a favor de les tesis de Lidl". Per aquest motiu, Decidim "qüestiona la figura d'aquest representant, no pot ser que els nostres polítics actuïn d'aquesta manera".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal