fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Ripollet gaudeix de comerç a la fresca per celebrar l'estiu -Economia- 17/06/2021

Artesania, degustació i comerç de proximitat, en un ambient distès i a la fresca, com a proposta per incentivar l'economia local.

El pròxim dissabte, 3 de juliol, Ripollet celebrarà el 'Comerç a la fresca', una festa per reivindicar la força del comerç local, la restauració i l'artesania de la ciutat. En el marc del Festiu Ripollet, la jornada es desenvoluparà a la tarda nit, entre les 18 i les 0 hores, a la Plaça Onze de Setembre i als carrers Montcada i Nou. L'Ajuntament ha obert el termini per tal que aquelles persones que es dediquin a l'artesania, inclosa l'alimentació, o al comerç local puguin sol·licitar la seva participació al Comerç a la fresca, que preveu comptar amb un màxim de 50 parades.

Ripollet gaudeix de comerç a la fresca per celebrar l'estiu  -Imatge 1-

Després de l'èxit del MercArt de Nadal, amb parades d'artesania local durant tot un cap de setmana, l'Ajuntament ha decidit obrir aquesta iniciativa al comerç i l'hostaleria, per tal d'incentivar l'economia local. L'activitat, que forma part del programa Festiu! 2021, comptarà amb música en directe per donar el toc festiu i lúdic a la fira.

Les professionals que hi vulguin participar, trobaran tota la informació i documents necessaris per a fer la sol·licitud, fins a l'1 de juliol, al següent enllaç.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal