fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC de Ripollet i Montcada denuncien la "passivitat" dels dos governs sobre l'ampliació de Lidl -Política- 09/06/2016

Els grups municipals del PSC de Ripollet i Montcada i Reixac van denunciar en un acte conjunt "la passivitat total" dels governs locals dels dos municipis per desencallar l'ampliació de la multinacional Lidl. "El fet de no saber-ne res ens preocupa", va manifestar el portaveu socialista a Ripollet, Juan Parralejo.

El PSC de Ripollet i Montcada denuncien la "passivitat" dels dos governs sobre l'ampliació de Lidl -Imatge 1-

Fa tres anys, la multinacional es va plantejar ampliar les seves instal·lacions, situades a cavall dels dos termes municipals. El març del 2015 la cadena va començar els tràmits per afegir 5.500 metres quadrats a les oficines centrals i duplicar-ne la mida actual, i 15.000 metres quadrats més de magatzem. Els treballs significarien una inversió de 150 euros i la creació d'un miler de llocs de treball. La proposta d'ampliació, però, està l'espera de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), entitat que n'ha d'emetre un informe urbanístic. De moment, l'AMB ha elaborat un informe mediambiental que apunta que la zona per on es vol ampliar la multinacional és un corredor biològic.

Parralejo va exigir als dos governs locals "que reprenguin aquest tema amb urgència", i va apuntar que "no hi ha cap administració que hagi dit que no es pugui fer una modificació urbanística per solucionar el problema de l'ampliació de Lidl". L'exalcalde de Ripollet va afegir que "aquest projecte és vital per als dos municipis", per la qual cosa "si la passivitat dels governs de Ripollet i Montcada fa que la planta hagi de marxar a un altre lloc, haurem perdut una gran oportunitat. Hem d'adaptar la situació [urbanística] als interessos dels nostres pobles, i amb voluntat política es pot".

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal