fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 8 de juliol de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Arriba la nova targeta del comerç de Ripollet -Economia- 16/07/2019

La Targeta Més estarà disponible a partir del dimecres, 10 de juliol, per a usuaris i comerços de Ripollet. Aquesta eina permetrà acumular punts i descomptes, a més de poder participar en promocions especials i campanyes de comerç. L'Ajuntament ho ha presentat aquest matí en una roda de premsa, on també s'ha informat que es donarà informació i es faran registres a la plaça de Pere Quart, coincidint amb el mercat setmanal els dies 10, 17 i 24 de juliol. L'APP mòbil, que ja compta amb 28 comerços i s'espera arribar als 50 abans de la tardor, ja es pot descarregar al següent enllaç.

Arriba la nova targeta del comerç de Ripollet -Imatge 1-Arriba la nova targeta del comerç de Ripollet -Imatge 2-Arriba la nova targeta del comerç de Ripollet -Imatge 3-

La regidora de Comerç, Txell Caler, ha sigut l'encarregada de presentar la Targeta Més i l'aplicació mòbil, i ha anunciat que "és una eina d'última generació, molt potent, que l'Ajuntament, en col·laboració amb la Unió de Comerciants, vol fer servir per reforçar el comerç local, el sentiment de pertinença i la fidelitat dels usuaris". Aquest sistema, que és el mateix que la targeta moneder de Barcelona, permetrà als usuaris accedir a descomptes i acumular punts, que després es podran bescanviar en la mateixa botiga on s'ha comprat. Per part dels comerços, podran enviar promocions personalitzades, a més d'elaborar estadístiques per millorar les seves campanyes de comerç.

De moment, des de l'Ajuntament ja s'està donant suport tècnic específic als comerços, per preparar-los per a la posada en funcionament de la targeta. Una vegada estigui activa, els usuaris podran beneficiar-se'n en el moment de la compra fent servir l'aplicació mòbil, la targeta física o simplement, el seu document d'identitat. Les empreses que formen part del grup pilot van des del calçat fins a serveis sanitaris, passant per instal·ladors i productes alimentaris.

En el futur, des de l'Ajuntament s'espera utilitzar el servei per serveis municipals com la recollida de brossa, taxes municipals, o descomptes i sortejos per l'oferta cultural o esportiva de Ripollet. El govern es farà càrrec dels primers dos anys de servei de la plataforma, que té un cost de 5.000 € + IVA anuals, i s'espera que els comerços puguin cobrir aquesta xifra una vegada es vegin els beneficis que pot aportar.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal