fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Arriba la nova targeta del comerç de Ripollet -Economia- 16/07/2019

La Targeta Més estarà disponible a partir del dimecres, 10 de juliol, per a usuaris i comerços de Ripollet. Aquesta eina permetrà acumular punts i descomptes, a més de poder participar en promocions especials i campanyes de comerç. L'Ajuntament ho ha presentat aquest matí en una roda de premsa, on també s'ha informat que es donarà informació i es faran registres a la plaça de Pere Quart, coincidint amb el mercat setmanal els dies 10, 17 i 24 de juliol. L'APP mòbil, que ja compta amb 28 comerços i s'espera arribar als 50 abans de la tardor, ja es pot descarregar al següent enllaç.

Arriba la nova targeta del comerç de Ripollet -Imatge 1-Arriba la nova targeta del comerç de Ripollet -Imatge 2-Arriba la nova targeta del comerç de Ripollet -Imatge 3-

La regidora de Comerç, Txell Caler, ha sigut l'encarregada de presentar la Targeta Més i l'aplicació mòbil, i ha anunciat que "és una eina d'última generació, molt potent, que l'Ajuntament, en col·laboració amb la Unió de Comerciants, vol fer servir per reforçar el comerç local, el sentiment de pertinença i la fidelitat dels usuaris". Aquest sistema, que és el mateix que la targeta moneder de Barcelona, permetrà als usuaris accedir a descomptes i acumular punts, que després es podran bescanviar en la mateixa botiga on s'ha comprat. Per part dels comerços, podran enviar promocions personalitzades, a més d'elaborar estadístiques per millorar les seves campanyes de comerç.

De moment, des de l'Ajuntament ja s'està donant suport tècnic específic als comerços, per preparar-los per a la posada en funcionament de la targeta. Una vegada estigui activa, els usuaris podran beneficiar-se'n en el moment de la compra fent servir l'aplicació mòbil, la targeta física o simplement, el seu document d'identitat. Les empreses que formen part del grup pilot van des del calçat fins a serveis sanitaris, passant per instal·ladors i productes alimentaris.

En el futur, des de l'Ajuntament s'espera utilitzar el servei per serveis municipals com la recollida de brossa, taxes municipals, o descomptes i sortejos per l'oferta cultural o esportiva de Ripollet. El govern es farà càrrec dels primers dos anys de servei de la plataforma, que té un cost de 5.000 € + IVA anuals, i s'espera que els comerços puguin cobrir aquesta xifra una vegada es vegin els beneficis que pot aportar.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal