fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 8 de desembre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El carrer del Torrent Tortuguer obre al trànsit com a plataforma única -Serveis- 15/07/2019

Els caps de setmana i festius s'habilitarÓ com a zona de passeig i esbarjo

El carrer del Torrent Tortuguer obre al trànsit com a plataforma única  -Imatge 1-El carrer del Torrent Tortuguer obre al trànsit com a plataforma única  -Imatge 2-El carrer del Torrent Tortuguer obre al trànsit com a plataforma única  -Imatge 3-

Un cop finalitzades les obres de creaciˇ del bosc humit, el carrer del Torrent Tortuguer obrirÓ al trÓnsit el pr˛xim dilluns, 15 de juliol, com a plataforma ˙nica, limitant la velocitat a 20 km/h. Els caps de setmana restarÓ tallat al trÓnsit, de dissabte a les 10 h fins diumenge a les 22 h, aixÝ com els festius, de 10 a 22 h. L'objectiu Ús donar prioritat als vianants i ciclistes durant els caps de setmana i festius, convertint aquesta zona verda, que va des de la Casa Natura al parc dels Pinetons, passant pel nou bosc humit, en una zona contÝnua de passeig i esbarjo.

D'altra banda, i per tal d'evitar possibles accidents amb els ciclistes, s'ha suprimit el carril bici del carrer del parc i del tram de la carretera de Santiga que va del carrer del Parc al viver municipal, per tal de facilitar el gir dels camions i vehicles pesants, que sˇn desviats del Torrent Tortuguer. A mÚs, al carrer del parc s'habilitaran algunes places mÚs d'aparcament per a vehicles. AixÝ, a partir d'ara, el carril bici de la carretera de Santiga en direcciˇ a BarberÓ finalitzarÓ davant del Viver Municipal i quedarÓ tambÚ com a via d'accÚs en bicicleta a la Casa Natura.

L'avinguda del Mediterrani, entre la carretera de Santiga i el Torrent Tortuguer s'ha habilitat com a zona 30, amb senyalitzaciˇ de pas de bicicletes, per tal de facilitar l'enllaš, en aquest punt, amb el carril bici del Torrent Tortuguer.

Pel que fa al bosc humit, realitzat per l'└rea Metropolitana de Barcelona, un cop finalitzades les obres es mantindrÓ tancada la part enjardinada fins passat l'estiu, per tal de permetre que la vegetaciˇ arreli, mentre que les zones de pas ja estan obertes.

NdP/A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal