fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Representants ripolletencs participen en el Worldskills 2017 a Abu Dhabi -Educació- 24/10/2017

Els alumnes de l'Institut Palau Ausit Carlos Grillo i Eric Llansa van viatjar a Abu Dhabi el passat mes d'octubre per competir en el mundial de formació professional Worldskills 2017, en la modalitat de mecatrònica. Van viatjar acompanyats de José Carrasco, professor de l'Institut Palau Ausit, qui va formar part de l'equip d'experts que muntaven les proves en la modalitat corresponent.

Representants ripolletencs participen en el Worldskills 2017 a Abu Dhabi -Imatge 1-

Grillo i Llansa van quedar campions d'Espanya en el Spainskills celebrat al mes de març, la qual cosa va comportar la seva classificació pel mundial celebrat recentment a Abu Dhabi. Segons José Carrasco, la modalitat de mecatrònica és "una de les proves més complicades i es va basar a fer un muntatge de maquetes que simulaven un procés productiu". La prova de mecatrònica no és una competició individual, sinó en parelles. Durant els dies que va durar la competició, els participants "havien d'anar programant cadascuna de les 4 maquetes, que després s'ajuntarien per tal de simular un procés productiu", explica Carrasco.

En el Worldskills Abu Dhabi 2017 han participat 77 països. En aquesta ocasió, Espanya ha aconseguit tres Diplomes d'Excel·lència, de participants que venien de Madrid, Màlaga i Saragossa. Els diplomes dels guanyadors han estat en la modalitat d'animació 3D i jocs, perruqueria i refrigeració, respectivament. La pròxima cita d'aquests campionats de formació professional, en la qual també hi haurà participació ripolletenca, serà a l'Euroskills 2018 a Budapest.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal