fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'escola Gassó i Vidal celebra els 50 anys descobrint una placa i amb una càpsula del temps -Educació- 19/05/2021

L'escola Gassó i Vidal va celebrar ahir a la tarda l'acte de commemoració dels 50 anys en un acte marcat per la COVID-19, amb la presència d'una petita representació d'alumnes dels diferents cursos acompanyats per la directora del centre, Iolanda Zahonero, així com l'alcalde José María Osuna, el regidor d'Educació Oriol Mor, el director del Centre de Recursos Pedagògics Josep Ramon i Pius Gassó, nét del doctor Gassó i Vidal, en representació de la família que va donar els terrenys per la construcció de l'equipament. Va ser el mateix Pius Gassó qui va descobrir la placa en agraïment a la família Gassó i Buxó.

L'escola Gassó i Vidal celebra els 50 anys descobrint una placa i amb una càpsula del temps -Imatge 1-L'escola Gassó i Vidal celebra els 50 anys descobrint una placa i amb una càpsula del temps -Imatge 2-L'escola Gassó i Vidal celebra els 50 anys descobrint una placa i amb una càpsula del temps -Imatge 3-L'escola Gassó i Vidal celebra els 50 anys descobrint una placa i amb una càpsula del temps -Imatge 4-

A més de la placa commemorativa, els estudiants dels diferents cursos van dipositar uns objectes característics de l'educació d'avui (com ara guixos, fotografies, pendrives...) a una càpsula del temps, que es desenterrarà d'aquí 20 anys. Al damunt de la càpsula s'hi va plantar un cep, en record dels camps de vinyes que hi havia als terrenys on es va edificar l'escola. Al finalitzar l'acte, hi va haver una visita a l'exposició commemorativa que recull material històric de l'escola.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal