fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'Ajuntament de Ripollet rep un Premi a la Iniciativa Comercial pel projecte Bosc Solidari -Economia- 12/07/2017

El projecte Bosc Solidari, que es va posar en marxa a Ripollet el Nadal passat, ha rebut un dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial que atorga anualment la Generalitat de Catalunya. L'alcalde de Ripollet, José María Osuna, va rebre el guardó de la categoria Gestió Pública de mans del president del govern català, Carles Puigdemont, en un acte celebrat el 10 de juliol al Palau de la Generalitat. Els Premis reconeixen totes aquelles iniciatives relacionades amb el món del comerç i dels serveis que s'hagin distingit per les seves tasques de millora en la gestió del sector de la distribució detallista, particularment del comerç urbà de proximitat.

L'Ajuntament de Ripollet rep un Premi a la Iniciativa Comercial pel projecte Bosc Solidari -Imatge 1-L'Ajuntament de Ripollet rep un Premi a la Iniciativa Comercial pel projecte Bosc Solidari -Imatge 2-

El Bosc Solidari va ser una iniciativa creada per l'empresa especialitzada en promoció comercial Cohesiona. El projecte sumava per primera vegada el teixit comercial i empresarial de Ripollet format per la Unió de Comerciants, el Gremi d'Hostaleria, el Mercat Municipal i el Gremi d'Instal·ladors. La iniciativa naixia amb la intenció de traslladar a la ciutadania el compromís social i solidari. Així, es van distribuir pels establiments de la ciutat uns arbres fets manualment a través de la Fundació Aspasur i on, a les branques, es podien llegir paraules com il·lusió, afecte, drets socials o comerç just.

L'alcalde de Ripollet es va mostrar molt satisfet del resultat de la campanya i amb el reconeixement d'aquest premi. Així, Osuna va destacar la bona acollida de la iniciativa i el fet de comptar amb Aspasur des del vessant social i solidària afegint-hi el fet que tot el procés de fabricació dels arbres es va fer al municipi, convertint aquest projecte en una combinació guanyadora. Osuna va afegir que Ripollet "ha estat l'única administració publica premiada en els Premis". Finalment, va valorar la importància del sector comercial i de serveis de la ciutat explicant que seguiran apostant per la promoció i dinamització d'aquests eixos, que va qualificar de principals per l'economia del municipi.

E.P.

Foto: L'alcalde de Ripollet amb membres dels agents implicats en el projecte Bosc Solidari.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal