fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 de març de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC acusa el Govern dels dèficits de recursos als Centres d'Atenció Primària de la comarca -Política- 11/07/2017

El diputat vallesà del PSC al Parlament, Pol Gibert, ha presentat una sèrie de preguntes a la conselleria de Salut respecte a l'atenció sanitària primària al Vallès Occidental. Gibert assegura que "hi ha un dèficit de recursos i de personal". El diputat demana "quines mesures emprendrà la conselleria de Salut per acabar amb la crisi en aquest sector, que veu essencial per al benestar i la cohesió social". El diputat socialista reclama al Govern de la Generalitat "concreció i un calendari clar d'aplicació, recursos i més personal per a la comarca del Vallès Occidental". El Partit dels Socialistes acusa el Govern de mala gestió i de passivitat per afrontar els reptes de l'atenció sanitària primària.

El PSC acusa el Govern dels dèficits de recursos als Centres d'Atenció Primària de la comarca -Imatge 1-El PSC acusa el Govern dels dèficits de recursos als Centres d'Atenció Primària de la comarca -Imatge 2-

Les preguntes de Gibert al conseller Antoni Comín fan referència al temps d'espera mig per a visites programades, a les especialitats de cada CAP i el nombre d'hores que s'hi han dedicat i al nombre de centres que tenen servei d'urgència i quina és la seva evolució en els darrers anys, entre altres. Segons la secretària de Salut de la Federació del PSC del Vallès Occidental Sud, la ripolletenca Maria Lladó, cal abordar les necessitats de l'Atenció Primària: "Aportar recursos vol dir més professionals, amb contractes de jornada completa; cal reobrir els CAPs tancats i els serveis d'urgències, per descongestionar l'Hospital Taulí, i cal l'ampliació dels horaris i especialitats en els Centres d'Atenció Primària".

A la foto: Pol Gibert (PSC).

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal