fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 26 d'abril de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Can Mas serà dissabte, 17 de juny, el primer protagonista de Barris al cor -Política- 16/06/2017

El parc del Primer de Maig, a Can Mas, acollirà el dissabte 17 de juny la primera trobada del programa Barris al cor que ha engegat l'Ajuntament de Ripollet amb la intenció de potenciar la participació i la implicació de la comunitat. L'acte, que començarà a les 11 h, comptarà amb un espai lúdic amb bicicletes i futbol a càrrec de l'entitat ripolletenca Patins Solidaris.

Can Mas serà dissabte, 17 de juny, el primer protagonista de <i>Barris al cor</i> -Imatge 1-Can Mas serà dissabte, 17 de juny, el primer protagonista de <i>Barris al cor</i> -Imatge 2-

El programa Barris al cor pretén millorar les condicions de vida als barris mitjançant el treball conjunt entre els veïns i veïnes, entitats i administració. Així, els residents als barris treballaran conjuntament amb els tècnics municipals propostes d'àmbits diversos que tenen una incidència en el seu territori, tant propostes de caràcter social com altres de tipus més urbanístic, de manteniment o de mobilitat.

El programa ha estat impulsat per la regidoria de Participació també amb la idea de realitzar inversions i actuacions comunitàries. En aquest sentit, parlar d'inversions i actuacions als barris és assumir que s'inverteix i s'actua sobre i en les persones, que ells són els interlocutors i també els destinataris finals dels projectes.

Els àmbits d'actuació d'aquest programa de barris són, prioritàriament, les àrees d'Educació, Cultura, Joventut, Esports i Serveis Socials, així com Mobilitat i Parcs i Jardins. Cal destacar la creació d'un equip tècnic de totes aquestes àrees per desenvolupar el programa.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal