fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Can Mas serà dissabte, 17 de juny, el primer protagonista de Barris al cor -Política- 16/06/2017

El parc del Primer de Maig, a Can Mas, acollirÓ el dissabte 17 de juny la primera trobada del programa Barris al cor que ha engegat l'Ajuntament de Ripollet amb la intenciˇ de potenciar la participaciˇ i la implicaciˇ de la comunitat. L'acte, que comenšarÓ a les 11 h, comptarÓ amb un espai l˙dic amb bicicletes i futbol a cÓrrec de l'entitat ripolletenca Patins Solidaris.

Can Mas serà dissabte, 17 de juny, el primer protagonista de <i>Barris al cor</i> -Imatge 1-Can Mas serà dissabte, 17 de juny, el primer protagonista de <i>Barris al cor</i> -Imatge 2-

El programa Barris al cor pretÚn millorar les condicions de vida als barris mitjanšant el treball conjunt entre els ve´ns i ve´nes, entitats i administraciˇ. AixÝ, els residents als barris treballaran conjuntament amb els tŔcnics municipals propostes d'Ómbits diversos que tenen una incidŔncia en el seu territori, tant propostes de carÓcter social com altres de tipus mÚs urbanÝstic, de manteniment o de mobilitat.

El programa ha estat impulsat per la regidoria de Participaciˇ tambÚ amb la idea de realitzar inversions i actuacions comunitÓries. En aquest sentit, parlar d'inversions i actuacions als barris Ús assumir que s'inverteix i s'actua sobre i en les persones, que ells sˇn els interlocutors i tambÚ els destinataris finals dels projectes.

Els Ómbits d'actuaciˇ d'aquest programa de barris sˇn, prioritÓriament, les Órees d'Educaciˇ, Cultura, Joventut, Esports i Serveis Socials, aixÝ com Mobilitat i Parcs i Jardins. Cal destacar la creaciˇ d'un equip tŔcnic de totes aquestes Órees per desenvolupar el programa.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal