fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 24 d'abril de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
L'Ajuntament endega un programa per copsar les necessitats dels barris de Ripollet -Política- 08/06/2017

La Regidoria de Participació endega el programa Barris al cor amb tres objectius: conèixer els barris amb els veïns i veïnes que hi viuen, donar protagonisme a les persones que s'hi relacionen i realitzar inversions i actuacions comunitàries, segons ha explicat el regidor David Fontanals.

L'Ajuntament endega un programa per copsar les necessitats dels barris de Ripollet -Imatge 1-

Els àmbits d'actuació d'aquest programa de barris són, prioritàriament, les àrees d'Educació, Cultura, Joventut, Esports i Serveis Socials, així com Mobilitat i Parcs i Jardins. Cal destacar la creació d'un equip tècnic de totes aquestes àrees per desenvolupar el programa.

A partir de reunions de treball d'aquest equip tècnic municipal amb persones, entitats i associacions de veïns, el programa Barris al cor farà una diagnosi mitjançant les Trobades de Barri, un espai de treball conjunt. La primera es farà el 17 de juny, a les 11 h, al parc del Primer de Maig, a Can Mas, i són trobades obertes i públiques.

El programa Barris al cor també inclou les actuacions concretes en matèria de mobilitat i via pública presentades a les assemblees de barri, així com recursos destinats a l'acció comunitària, amb l'objectiu de portar l'activitat cultural, esportiva i social a tots els barris del municipi.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal