fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 14 de juliol de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
ERC fa balanç de la primera meitat de la legislatura -Política- 31/05/2021

Membres de l'executiva d'ERC i el Jovent Republicà de Ripollet van fer balanç en roda de premsa el passat divendres de la primera meitat de la legislatura, molt afectada per la pandèmia. La presidenta de la secció local, Lurdes Serra, va criticar la "poca voluntat del govern" per portar a terme el Pla de Xoc, que "ara mateix és un calaix de sastre on s'hi posen tot d'accions de govern que ja s'estaven fent o inversions que ja estaven recollides al pressupost" segons la dirigent republicana. Va criticar també la pèrdua de "capacitat col·lectiva per crear consciència de comunitat", i la situació de "risc" d'algunes entitats, a qui s'ha dedicat "recursos econòmics ridículs". Serra va assegurar també que el govern municipal ha aprofitat la situació per "fer-ne partidisme", posant com a exemple la publicitat de l'obra de govern a l'apartat sobre informació de la COVID-19 al web municipal "i fent seves les propostes d'altres grups i entitats".

ERC fa balanç de la primera meitat de la legislatura -Imatge 1-ERC fa balanç de la primera meitat de la legislatura -Imatge 2-

Des del partit es va criticar també l'aplicació del porta a porta, que consideren que no s'està informant com toca: "arribarà la data de l'aplicació sense una coordinació ni una informació amb un marge temporal que pugui evitar problemes", va afirmar Roger Bayó. Joel Revilla va criticar la manca d'espais de participació i la "opacitat" del govern, fet que deriva en "mala qualitat democràtica". Marc Rodrigo va posar l'accent en el que consideren "incompliments" pel que fa als punts del Pla d'Acció Municipal que es van pactar al seu moment amb ERC, mentre que Núria Escursell va criticar la política de joventut, que "ha d'anar més enllà de programar una activitat aleatòria un cop al mes", sinó "aplicar la perspectiva juvenil a totes les polítiques que es fan".

JPLAGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal