fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Can Mas torna a acollir una nova trobada de "Barris al cor" -Serveis- 03/11/2017

Aquest dissabte, 4 de novembre, de les 11.30 a les 13.30 h, el parc del Primer de Maig acollirà la segona trobada de barri a Can Mas, dins el programa "Barris al cor". Aquesta segona jornada per objectiu fer la tornada de les aportacions i suggeriments que els veïns i veïnes del barri van fer durant la primera trobada celebrada el mes de juny. En aquella ocasió, una trentena de persones van participar en la posada en comú de la seva visió del barri: el que els agrada, el que canviarien i com ho farien per millorar-lo.

Can Mas torna a acollir una nova trobada de "Barris al cor" -Imatge 1-Can Mas torna a acollir una nova trobada de "Barris al cor" -Imatge 2-

Per aquest dissabte, l'Ajuntament també ha organitzat activitats lúdiques per tal de facilitar la participació en família, amb l'entitat Patins Solidaris i un espai lúdic amb bicicletes i futbol.

"Barris al cor" és un programa vinculat a la Regidoria de Participació que també inclou les actuacions concretes en matèria de mobilitat i via pública presentades a les assemblees de barri, així com recursos destinats a l'acció comunitària, amb l'objectiu de portar l'activitat cultural, esportiva i social a tots els barris del municipi.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal