fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim respon al PSC sobre les dedicacions -Política- 01/06/2021

En resposta a les crítiques del PSC, pels canvis aprovats al passat Ple de maig, quant a l'increment de les dedicacions d'algunes regidores del govern, Decidim han qualificat les acusacions dels socialistes de "falses i injustes". En un comunicat de premsa han volgut deixar clar que les modificacions en les dedicacions "en cap cas responen a una pujada de salari, sinó a una actualització de les hores de dedicació d'algunes de les regidores". Tanmateix, Decidim han recordat que amb la seva entrada al govern van rebaixar els salaris dels regidors com el de l'alcalde, el que ha suposat un estalvi de 400.000 euros entre sous i indemnitzacions des de 2015, segons manifesten.

Decidim respon al PSC sobre les dedicacions -Imatge 1-

En el comunicat, Decidim afirmen "moltes de les nostres regidores han compaginat, durant aquests 6 anys, la seva tasca com a regidores amb la seva carrera professional. Una situació que lluny de ser amagada, sempre hem reivindicat, ja que des de Decidim Ripollet sempre hem defensat que no veníem a fer de la política una professió i que el nostre pas per l'Ajuntament era per vocació de servei públic i per la convicció que viure-ho vol dir prendre partit". I afegeixen que "des d'aquesta manera d'entendre la política, volem agrair el pas endavant de les regidores Pilar Castillejo i Meritxell Caler que renuncien a les seves carreres professionals i mostrar plena confiança en el regidor Oriol Mor i la regidora Andrea Guijarro, així com la resta de l'equip de govern per entomar els grans reptes que ens esperen per aquests pròxims dos anys de mandat".

En aquest sentit, posen com a exemples: la casa de la dona o el Viver d'Empreses, projectes per mitigar la taxa de desocupació, fer front a les crisis derivades de la pandèmia, començar a implementar el servei de recollida de residus Porta a Porta, seguir treballant per fer realitat la municipalització de l'aigua, etc. "que han de permetre fer créixer Ripollet en el camí per construir una ciutat més feminista, inclusiva, sostenible i socialment més justa que posi les persones al centre de la vida", conclouen.

Foto: arxiu.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal