fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Es presenta en societat el Pacte Local pel Referèndum a Ripollet -Política- 08/06/2017

Aquest dijous, 8 de juny, es presenta el Pacte Local pel Referèndum a Ripollet en un acte central que tindrà lloc al Centre Cultural, a partir de les 20 hores. La presentació del Pacte Local pel Referèndum comptarà amb la presència de l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, i el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. Després de la lectura del manifest del Pacte Local pel Referèndum, es procedirà a l'acte solemne de signatura a càrrec de les entitats que s'hi han adherit.

Es presenta en societat el Pacte Local pel Referèndum a Ripollet -Imatge 1-Es presenta en societat el Pacte Local pel Referèndum a Ripollet -Imatge 2-Es presenta en societat el Pacte Local pel Referèndum a Ripollet -Imatge 3-

La cerimònia de presentació i signatura del Pacte està organitzada per Ripollet per la Independència, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana. Durant l'acte, la Societat Coral "El Vallès" interpretarà algunes peces musicals. La relació d'entitats adherides al PLR es farà pública el mateix dijous, després de l'acte, ja que fins aquell moment les entitats s'hi poden adherir.

Xerrada sobre les pensions en una Catalunya independent
A més de la presentació del Pacte Local pel Referèndum, Ripollet per la Independència ha organitzat aquest divendres, 9 de juny, una xerrada amb el llicenciat en dret Carles Campuzano al Casal d'Avis (c. del Calvari, 90). La xerrada s'iniciarà a les 18 hores. Sota el títol Les pensions en una Catalunya independent, Campuzano parlarà als assistents sobre el futur de les pensions i altres qüestions relacionades.

Campuzano explicarà les tesis de l'ANC, segons les quals l'Estat espanyol esgotarà el Fons de Reserva de la Seguretat Social durant aquest 2017, fet que provocarà que el Govern central s'hagi d'endeutar encara més per poder complir amb el pagament de les pensions. L'Assemblea Nacional assegura que en una República Catalana, les pensions estarien garantides. Per una banda, perquè l'Estat espanyol estaria obligat legalment a assumir-les. Però si ho incomplís, la Generalitat ho podria assumir, tenint en compte les lleis de transitorietat jurídica. Aquest tema i d'altres seran el centre de la xerrada.

Foto: Ripollet per la Indepèndencia - Imatge de la xerrada de l'economista David Fernández celebrada el 18 de maig, i cartells oficials dels actes d'aquesta setmana.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal