fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Els alumnes de l'escola Gassó i Vidal munten una exposició sobre la història de Ripollet -Educació- 25/05/2017

Els alumnes de cicle mitjà de l'escola Gassó i Vidal han elaborat una exposició titulada La nostra localitat: Ripollet amb tots els treballs realitzats al llarg del curs i que han pogut visitar les seves famílies. D'aquesta manera, els joves estudiants han pogut comparar l'abans i el després de Ripollet observant els canvis demogràfics i físics de l'entorn.

Els alumnes de l'escola Gassó i Vidal munten una exposició sobre la història de Ripollet -Imatge 1-Els alumnes de l'escola Gassó i Vidal munten una exposició sobre la història de Ripollet -Imatge 2-Els alumnes de l'escola Gassó i Vidal munten una exposició sobre la història de Ripollet -Imatge 3-Els alumnes de l'escola Gassó i Vidal munten una exposició sobre la història de Ripollet -Imatge 4-Els alumnes de l'escola Gassó i Vidal munten una exposició sobre la història de Ripollet -Imatge 5-

Els alumnes s'han endinsat en la història del municipi a partir dels seus interessos i del que ja sabien. Ha estat una feina d'investigació i experimentació a través de llibres, sortides, testimonis de familiars i personal de l'escola, i també visites al Cabraboc, els Diables i les Bruixes, la Casa Natura o l'Ajuntament.

Per a realitzar el treball, l'escola també va visitar el Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata per conèixer i apropar-se a personatges importants de Ripollet com ara Josep Maria Brull, Andreu Solà o l'origen del mateix Molí d'en Rata. Els alumnes han treballat amb fang fent escultures com feia Brull, han pintat quadres com Andreu Solà i han fet un monument de filferro com el que hi ha a la plaça de la Sardana.

Finalment, han après l'himne de Ripollet i han enregistrat un vídeo de l'experiència en anglès que es pot veure al blog de l'escola. També han realitzat una pràctica didàctica plàstica que han decorat amb una poesia inventada pels alumnes parlant de tot allò que han anat descobrint del lloc on viuen.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal