fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 18 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Es crea un canal de YouTube per donar visibilitat a les persones amb discapacitat -Societat- 25/05/2017

Cojos en Lucha és el nom del canal de YouTube que ha posat en marxa Alberto Castro, exregidor de l'Ajuntament de Ripollet. Segons ell mateix ha explicat, la intenció del canal és la de donar visibilitat a les persones amb discapacitat, millorar la sensibilitat social cap a aquestes i ser una eina útil per al col·lectiu.

Es crea un canal de YouTube per donar visibilitat a les persones amb discapacitat -Imatge 1-Es crea un canal de YouTube per donar visibilitat a les persones amb discapacitat -Imatge 2-Es crea un canal de YouTube per donar visibilitat a les persones amb discapacitat -Imatge 3-Es crea un canal de YouTube per donar visibilitat a les persones amb discapacitat -Imatge 4-Es crea un canal de YouTube per donar visibilitat a les persones amb discapacitat -Imatge 5-Els vídeos tenen diverses seccions com ara Manda huevos, on es presenten temes controvertits per a les persones amb discapacitat, per exemple la manca d'accessibilitat a espais públics. Es tracta d'una secció on l'audiència pot enviar les seves problemàtiques perquè Alberto en doni veu. Altres seccions del canal són El cojo viajero, que recull informació de llocs des del punt de vista de les persones amb mobilitat reduïda, un apartat d'entrevistes (Cojeando con...), un altre d'anàlisis de propostes d'ajuda tècnica (Tú qué usas), i un altre de resolució de problemes del dia a dia (Tú cómo lo haces).

Els vídeos, a més, tenen un ritme àgil i dinàmic i estan realitzats amb un to irònic i divertit. Alberto també és incisiu però respectuós i tot el contingut que apareix en el canal està contrastat per a generar credibilitat. Amb un mes que està en marxa, el canal ja té prop d'un centenar de subscriptors.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal