fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 25 de maig del 2017 -Plens- 25/05/2017

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 25 de maig, un nou Ple Ordinari. L'ordre del dia compta amb 9 punts i 5 mocions. Entre els punts que es debatran destaca l'aprovació provisional del Pla General als carrers de Sant Jaume, Font de Can Mas i de la Granja que hauria de permetre la polèmica benzinera de Can Mas, i la pròrroga de la vigència del contracte de serveis públics de recollida i trasllat de residus sòlids i del servei de neteja viària.

Avanç del Ple Ordinari del 25 de maig del 2017 -Imatge 1-

També se sotmetrà a debat del Ple l'aprovació d'un afegit a la pròrroga del conveni entre l'Ajuntament i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya relatiu a la borsa de mediació, i les aprovacions inicials de l'Ordenança Municipal d'establiments i control d'activitats i del Pla d'Inspecció i Verificació d'Activitats Comunicades i Objecte de Declaració Responsable.

Els altres punts a l'ordre del dia seran un expedient de modificació de crèdits, la modificació de la plantilla i llocs de treball de l'Ajuntament i la renúncia a la concessió de dues cambres de congelats del Mercat Municipal.

Pel que fa a les mocions, el PSC en presenta una per exigir un salari de referència de 1.075 euros a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Ciutadans, per la seva banda, en presenta una altra sobre la pobresa femenina.

Finalment, Decidim en presentarà tres: una de rebuig als Pressupostos Generals de l'Estat, una altra de suport al manifest Enfortir l'atenció primària, i una darrera de defensa del poble palestí.

El Ple començarà a les 19.30 hores i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal