fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Una vintena de persones assisteixen a la xerrada sobre Renda Garantida Ciutadana -Societat- 09/06/2016

Una vintena de persones van assistir a la xerrada sobre la Renda Garantida Ciutadana que va tenir lloc la tarda del 7 de juny al Centre Cívic del Pont Vell. La conferència, organitzada per l'Associació d'Aturats de Ripollet-Cerdanyola, va anar a càrrec de Sergi Raventós, membre de la Xarxa de Renda Bàsica. Raventós, que és treballador social i membre del col·lectiu Dempeus per a la salut pública, forma part de la comissió promotora de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per una Renda Garantida de Ciutadania.

Una vintena de persones assisteixen a la xerrada sobre Renda Garantida Ciutadana -Imatge 1-Una vintena de persones assisteixen a la xerrada sobre Renda Garantida Ciutadana -Imatge 2-

Raventós va fer una diferenciació entre la Renda Garantida de Ciutadania i la Renda Bàsica. També va fer un esbós de l'elaboració i el camí parlamentari de la ILP, a més de desmuntar tots els tòpics creats al voltant d'aquesta mesura, com que una renda garantida incitaria algunes persones a no treballar. Finalment, Raventós va parlar de personalitats del món polític, econòmic o intel·lectuals que donen suport a la mesura, com l'exministre de Finances grec Iannis Varufakis o el lingüista nord-americà Noam Chomsky.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal