fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Èxit d'assistents en els primers actes del Fotoshopping 2016 -Cultura- 06/04/2016

La primera edició del Fotoshopping ha començat a caminar amb un gran èxit de participació. Tant l'acte inaugural com les diverses inauguracions particulars de cada exposició han congregat un bon nombre d'assistents en aquests primers dies de certamen. Una gran representació dels botiguers i dels fotògrafs participants van assistir a l'acte inaugural divendres, 1 d'abril, al vespre al Centre Cultural. Tots ells van brindar amb el cava del Fotoshopping'16.

Èxit d'assistents en els primers actes del Fotoshopping 2016 -Imatge 1-Èxit d'assistents en els primers actes del Fotoshopping 2016 -Imatge 2-Èxit d'assistents en els primers actes del Fotoshopping 2016 -Imatge 3-Èxit d'assistents en els primers actes del Fotoshopping 2016 -Imatge 4-Èxit d'assistents en els primers actes del Fotoshopping 2016 -Imatge 5-

En el primer cap de setmana del certamen, de l'1 al 3 d'abril, es van inaugurar un total de sis exposicions. En totes les presentacions hi ha hagut una bona participació i la valoració està sent molt positiva per totes dues bandes. Els fotògrafs estan il·lusionats per exposar davant del públic les seves obres, i els establiments estan satisfets perquè els aparadors estan causant molt bona impressió entre els veïns i la gent s'atura a mirar-los. A més, les inauguracions estan acostant molta gent als seus comerços. Aquest èxit ja s'ha materialitzat en què l'organització del Fotoshopping hagi rebut fotògrafs i establiments interessats a participar en pròximes edicions.

Les inauguracions d'exposicions continuen aquesta tarda de dimecres, 6 d'abril, a les 18.30 hores a la Gestoria Franco, amb la mostra de Joan Serrano, president d'Acció Fotogràfica Ripollet. Demà serà el torn del fotògraf José María García, que estrenarà exposició a l'establiment Querol, a les 18 h. Divendres, la Ferreteria Vilalta inaugurarà la mostra de Paco Morón a les 18 hores. Per saber l'horari de la resta d'inauguracions i conèixer les últimes novetats del Fotoshopping, visiteu la pàgina web www.fotoshoppingripollet.com.

Fotos: Fotoshopping'16

J.S.


Icona Fitxer PDF - 1,16 Mb - ripollet-cul-fotoshopping-2016-desplegable.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal