fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 10 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Fotoshopping presenta el seu programa d'activitats -Cultura- 15/03/2016

Aquest dilluns, 14 de març, la Unió de Botiguers (UBR) i l'entitat Acció Fotogràfica han presentat en roda de premsa el programa d'activitats i les darreres novetats de la primera edició del Fotoshopping. Aquest projecte comú implicarà 30 establiments de Ripollet que exposaran en els seus aparadors o dins de les seves botigues les fotografies d'un total de 33 membres d'Acció. De l'1 al 30 d'abril, cada establiment exhibirà 5 instantànies de cada fotògraf. A més de les exposicions fotogràfiques, el Fotoshopping realitzarà una gimcana i atorgarà descomptes a les botigues participants.

El Fotoshopping presenta el seu programa d'activitats -Imatge 1-El Fotoshopping presenta el seu programa d'activitats -Imatge 2-El Fotoshopping presenta el seu programa d'activitats -Imatge 3-El Fotoshopping presenta el seu programa d'activitats -Imatge 4-El Fotoshopping presenta el seu programa d'activitats -Imatge 5-

En la roda de premsa d'aquest dilluns, hi han estat presents Sergi Samper, president de la UBR, Joan Serrano, president d'Acció Fotogràfica i Eva Díaz, membre de totes dues entitats i impulsora del projecte. Tots tres han presentat el plànol amb el llistat final de fotògrafs i establiments, la nova pàgina web de l'esdeveniment i, sobretot, el programa d'actes d'aquesta primera edició. Divendres, 1 d'abril, tindrà lloc l'acte inaugural al Centre Cultural, a les 21 hores. Des d'aquell mateix dia i fins a final de mes, ja es podrà gaudir de les diverses exposicions a les botigues. Qualsevol informació o novetat es pot consultar al web del Fotoshopping, al Facebook o al Twitter (@Fotoshopping_1). A més d'aquesta inauguració, cada establiment i artista celebraran la seva pròpia presentació, uns petits actes que farciran el programa d'activitats durant tot el mes. A la pàgina web del Fotoshopping es pot trobar un calendari amb totes aquestes presentacions particulars.

Els visitants a les exposicions podran participar en una gimcana, en la qual hauran de fer-se un selfie amb 6 fotos determinades. Entre tots els participants se sortejaran tres cursos de fotografia gratuïts a càrrec d'Acció Fotogràfica. Dissabte, 23 d'abril, se celebrarà l'acte més institucional, un recorregut per les diverses exposicions amb representants de l'Ajuntament de Ripollet, de la Federació Catalana de Fotografia i altres convidats. Dissabte, 30 d'abril, se celebrarà els actes de cloenda als establiments, i dimecres, 18 de maig, es posarà el punt final a l'esdeveniment amb l'entrega dels premis de la gimcana. Serà a les 21 hores, al Centre Cultural.

Sergi Samper, president de la UBR, ha destacat durant la presentació que la col·laboració entre les dues entitats aportarà beneficis a ambdues: "Per una banda, atraurem veïns de Ripollet i gent de fora de la vila als nostres comerços, hi entraran per veure l'exposició i coneixeran els nostres productes; per altra banda, d'aquesta manera donem a conèixer l'obra de molts fotògrafs". "Hem creat la marca Fotoshopping, i la nostra intenció és potenciar-la i donar-li més recorregut", ha assenyalat el president d'Acció Fotogràfica, Joan Serrano. Per últim, Eva Díaz ha indicat la satisfacció de les dues entitats per com s'està afrontant aquesta primera edició. "La fotografia belluga molta gent de diverses edats, per tant el Fotoshopping pot atreure gent de fora de Ripollet", ha explicat Díaz.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal