fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 10 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
La Jugatecambiental introdueix els infants i joves a l'horticultura ecològica -Medi Ambient- 06/04/2016

El brollador del parc dels Pinetons acollirà diumenge, 10 d'abril, una sessió de la Jugatecambiental titulada Fem el nostre hort de primavera. En aquesta activitat, els joves participants coneixeran els conceptes d'horticultura ecològica i faran una plantada en testos de planter d'horta que es podran emportar a casa. L'activitat començarà a dos quarts de dotze del matí. En la sessió de diumenge passat, 3 d'abril, van assistir una seixantena de persones per participar en l'activitat Les aromàtiques del parc, elaborem remeis.

La Jugatecambiental introdueix els infants i joves a l'horticultura ecològica -Imatge 1-

La Jugatecambiental està ubicada en una carpa a tocar de l'esplanada del brollador, a l'avinguda del Mediterrani. Allà s'ofereix un servei de préstec de material de joc i punt d'informació del parc, i un espai de joc i experimentació. Els projectes de la Jugatecambiental tenen com a objectiu la promoció dels valors del parc i oferir un espai de joc i experimentació en família. Aquest projecte, organitzat per l'Ajuntament de Ripollet i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, és gestionat pels educadors i educadores de la Casa Natura.

Les activitats es realitzen en família, són gratuïtes i, en general, no necessiten inscripció prèvia. En cas que sigui necessari, la inscripció es fa a casadenatura@gmail.com o al telèfon 670291277, de 10 a 13.30 h. Per a més informació i per consultar la programació es pot visitar el Facebook de la Casa Natura de Ripollet, el portal metropolità d'AMB o bé sol·licitar a casadenatura@gmail.com la tramesa de la programació de la Jugatecambiental.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal