fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 28 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Tret de sortida del Fotoshopping -Cultura- 01/04/2016

Aquest divendres, 1 d'abril, el Centre Cultural acull a les 21 hores l'acte inaugural del Fotoshopping, una experiència que uneix fotografia i comerç a Ripollet. Es tracta d'un projecte conjunt entre la Unió de Botiguers de Ripollet (UBR) i Acció Fotogràfica Ripollet, en el qual 30 establiments de Ripollet exposaran en els seus aparadors o dins de les seves botigues les fotografies d'un total de 33 membres d'Acció. De l'1 al 30 d'abril, cada establiment exhibirà 5 instantànies de cada fotògraf.

Tret de sortida del Fotoshopping -Imatge 1-Tret de sortida del Fotoshopping -Imatge 2-

A més de les exposicions fotogràfiques, la primera edició del Fotoshopping inclou també una gimcana i descomptes a les botigues participants. Qualsevol informació o novetat es pot consultar al web del Fotoshopping (www.fotoshoppingripollet.com), al Facebook o al Twitter (@Fotoshopping_1). A més d'aquesta inauguració, cada establiment i artista celebraran la seva pròpia presentació, uns petits actes que farciran el programa d'activitats durant tot el mes. A la pàgina web del Fotoshopping es pot trobar un calendari amb totes aquestes presentacions particulars.

Programa d'activitats
Els visitants a les exposicions podran participar durant tot el mes en una gimcana, en la qual hauran de fer-se un selfie amb 6 fotos determinades. Entre tots els participants se sortejaran tres cursos de fotografia gratuïts a càrrec d'Acció Fotogràfica. Dissabte, 23 d'abril, se celebrarà l'acte més institucional, un recorregut per les diverses exposicions amb representants de l'Ajuntament de Ripollet, de la Federació Catalana de Fotografia i altres convidats. Dissabte, 30 d'abril, se celebraran els actes de cloenda als establiments, i dimecres, 18 de maig, es posarà el punt final a l'esdeveniment amb l'entrega dels premis de la gimcana. Serà a les 21 hores, al Centre Cultural.

Foto: Imatge de la presentació del programa d'activitats.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal