fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
L'Ajuntament explica aquest dissabte el Pla de Mobilitat en una assemblea de barri -Serveis- 01/04/2016

Aquest dissabte, 2 d'abril, se celebra una nova assemblea de barri. En aquesta ocasió el tema central és el Pla de Mobilitat de Ripollet, que s'ha debatut en el passat ple, celebrat aquest dijous 31 de març. Sota el títol 'Pla de Mobilitat. Com ho farem i què farem', el regidor Fran Sánchez detallarà els elements d'aquest document i esvairà els dubtes dels veïns i veïnes que hi assisteixin. Al final, hi haurà un torn obert de paraules, en el qual el regidor de Mobilitat podrà esclarir els últims detalls d'aquest Pla.

L'Ajuntament explica aquest dissabte el Pla de Mobilitat en una assemblea de barri -Imatge 1-L'Ajuntament explica aquest dissabte el Pla de Mobilitat en una assemblea de barri -Imatge 2-

L'assemblea de barri es durà a terme aquest dissabte, 2 d'abril, a les 12.30 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament. Serà la vuitena assemblea organitzada pel consistori. En les anteriors assemblees, la reunió ha servit per copsar l'opinió dels ripolletencs barri a barri sobre diferents temes, com ara l'ecoparc, les reformes necessàries al parc de Rizal o la mobilitat als carrers del centre de la vila, entre altres.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal