fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 4 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
La campanya per al 4t institut de la Plataforma d'AMPA al web Change.org supera les 1.500 firmes -Educació- 23/02/2016

La Plataforma d'AMPA Públiques de Ripollet (PAR) va iniciar la setmana passada una campanya de recollida de firmes per reclamar la construcció del 4t institut a la vila. La iniciativa s'està duent a terme a través de Change.org, que utilitza les xarxes socials per estendre més ràpidament qualsevol petició. En menys d'un dia, divendres 19 de febrer, ja s'havien superat la xifra de les 1.000 adhesions. Aquest dilluns, 22 de febrer, ja s'han superat les 1.500.

La campanya per al 4t institut de la Plataforma d'AMPA al web Change.org supera les 1.500 firmes -Imatge 1-La campanya per al 4t institut de la Plataforma d'AMPA al web Change.org supera les 1.500 firmes -Imatge 2-

La Plataforma d'AMPA s'ha marcat com a objectiu assolir les 2.500 signatures. De ser així, s'enviaran a la Directora de Serveis Territorials del Vallés Occidental, Carme Vigués. En el seu escrit, la PAR insisteix en la necessitat d'un quart institut a Ripollet per evitar la massificació a les aules de Secundària. Segons les dades recollides pel col·lectiu, les ràtios a les aules de Secundària són superiors ja en aquest curs a l'habitual. I les perspectives són que la situació empitjorarà amb l'augment de la població d'aquesta franja d'edat.

Precisament aquestes darreres setmanes, la Plataforma d'AMPA de Ripollet ha iniciat una ronda de xerrades a les diverses escoles del municipi per donar a conèixer el problema de la massificació a la secundària. En aquestes xerrades, la PAR exposa aquestes dades. Les pròximes trobades tindran lloc aquest dimecres, 24 de febrer, a les 18.30 hores, al CEIP Escursell; i dijous, també a dos quarts de set del vespre, a l'escola Tiana.

Fotos: Jornada reivindicativa de la PAR de gravació d'un vído reclamant el 4t institut, i imatge de la petició de la Plataforma al web Change.org.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal