fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 10 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Suport i solucions a l'ampliació de la central de Lidl -Economia- 25/01/2016

Davant la voluntat de Lidl d'ampliar la seva seu central, situada al Polígon La Granja, compartida amb Montcada i Reixac, l'actual govern municipal de Ripollet vol manifestar el seu suport per tal que l'ampliació es pugui dur a terme i es faci respectant els procediments i normatives urbanístiques vigents.

Suport i solucions a l'ampliació de la central de Lidl -Imatge 1-

L'Ajuntament de Ripollet, encapçalat pel mateix alcalde, amb la voluntat de fer possible l'ampliació, ha mantingut al llarg d'aquests mesos reunions bilaterals i multilaterals amb totes les parts implicades: Lidl, Ajuntament de Montcada i Reixac, INCASOL i Àrea Metropolitana de Barcelona. En aquestes trobades, per part de l'Ajuntament de Ripollet s'han posat sobre la taula possibilitats d'ampliació de la planta cap a la banda del terme municipal de Ripollet. La proposta que va presentar Lidl als dos ajuntaments no presenta totes les garanties jurídiques vigents, per aquesta raó l'Ajuntament de Ripollet, en la línia de buscar solucions i acords per assegurar la continuïtat de Lidl, va oferir una proposta d'ampliació que sí té plenes garanties a més del suport de l'Ajuntament de Montcada i Reixac.

El govern municipal considera que és una bona oportunitat l'ampliació de Lidl perquè això afectaria positivament a la creació de nous llocs de treball al nostre municipi. No obstant això, es recorda que tota operació ha de fer-se respectant els procediments i normatives urbanístiques existents. Per aquesta raó, des del consistori de Ripollet es reitera que se seguirà treballant conjuntament amb l'Ajuntament de Montcada i Reixac per tal que l'empresa pugui seguir desenvolupant la seva activitat.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal