fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 22 d'octubre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Una desena de joves de l'Escola Esportiva d'estiu participen en el projecte Croma 2.0 de la UAB -Educació- 20/07/2020

Del 13 al 17 de juliol, un total d'11 nois i noies d'entre 11 i 12 anys de l'Escola Esportiva d'estiu municipal han participat en el projecte Croma 2.0, realitzat a diferents casals de municipis propers a la UAB per contrarestar els efectes de la pandèmia en els infants en risc d'exclusió social. Els joves han participat, durant dues hores diàries, al Poliesportiu municipal, en aquesta iniciativa de la Fundació Autònoma Solidària (FAS), amb activitats que afavoreixen la seva motivació com a estímul i preparació pel nou curs escolar. Divendres, van rebre el seu diploma, de la mà dels regidor d'Educació, Oriol Mor, i de la regidora de Serveis Socials, Reyes Muñoz.

Una desena de joves de l'Escola Esportiva d'estiu participen en el projecte Croma 2.0 de la UAB -Imatge 1-Una desena de joves de l'Escola Esportiva d'estiu participen en el projecte Croma 2.0 de la UAB -Imatge 2-

Aquest programa socioeducatiu, amb més de 10 anys d'experiència a centres del Vallès, treballa per l'equitat i la igualtat d'oportunitats i reforça processos de vinculació escolar que afavoreixen la continuïtat educativa dels infants de 10 a 12 anys en situació de vulnerabilitat, els quals tenen més possibilitat de patir fracàs escolar.

Durant una setmana, els i les joves participants s'han convertit en investigadors i han treballat conjuntament per resoldre un repte proposat per l'equip de recerca de la UAB, en l'àmbit de les ciències experimentals i socials, amb l'ajuda d'un monitor dinamitzador.

El projecte Croma 2.0 als casals d'estiu compta amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental i amb recursos obtinguts de la campanya de micromecenatge Casals d'estiu i recerca per a tots els infants, impulsada per la UAB i la FAS.AGENDA

Nits de Música: Història del cinema musical nord-americà (52a sessió, anys 85-86)

Dia de la Biblioteca. Taller d'aquarel·la: "Salvem els oceans"

Mirant el cel: Estels i planetes des del parc dels Pinetons

Jugatecambiental Massot: "Xapes i imants"

Jugatecambiental Pinetons: "Fem un quadre ben natural"

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal