fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Continua la programació 'Obrim l'estiu' amb més de 60 activitats -Cultura- 20/07/2020

Amb la voluntat de recuperar l'espai públic, les activitats es desenvoluparan al pati del Centre Cultural, a l'Espai M. Aurèlia Capmany, al Teatre Auditori del Mercat Vell i al pati de l'escola Enric Tatché, a més del Poliesportiu Municipal.

Continua la programació 'Obrim l'estiu' amb més de 60 activitats  -Imatge 1-
El passat 3 de juliol, l'Ajuntament va donar el tret de sortida al programa 'Obrim l'estiu', amb un programa d'activitats culturals, socials i esportives que es duran a terme al llarg dels mesos de juliol i setembre. Es tracta d'una iniciativa per anar reparant la vida social i emocional de Ripollet, que ha començat amb els casals i que segueix amb un conjunt d'activitats que ens permetran sortir al carrer a gaudir de la cultura en les seves diferents vessants. Així, fruit del treball i la reflexió de la Taula de Xoc, s'ha treballat de manera conjunta, des de l'administració i les entitats, per tal d'oferir una programació variada i dirigida a tots els públics i que apel·la a la coresponsabilitat social.

Aquesta programació s'ha treballat seguint els eixos de cultura, esports i joves i respon a un doble criteri: d'una banda, la proximitat, oferint a les entitats que tenien previst participar en la Festa Major 2020 poder adaptar les seves activitats a la nova realitat; i de l'altra, complir els compromisos que s'havien adquirit amb les companyies abans de la pandèmia.

Recuperem l'espai públic
Les activitats quedaran distribuïdes en 4 espais segurs per començar a recuperar l'espai públic: el pati del Centre Cultural, l'Espai M. Aurèlia Capmany, el Teatre Auditori del Mercat Vell i el pati de l'escola Enric Tatché, a més del Poliesportiu Municipal, i altres espais al carrer. Així, el pati del Centre Cultural acollirà propostes de teatre, música, dansa i cinema a la fresca; l'Espai M. Aurèlia Capmany serà l'escenari de les Hores del Conte que organitza la Biblioteca de Ripollet els divendres a les 19 h; el Teatre Auditori comptarà amb una programació d'espectacles infantils tots els diumenges del mes a partir de les 18 hores, i finalment, el pati de l'escola Enric Tatché oferirà una programació musical a càrrec dels grups de música locals, els dissabtes a les 19 h.

També forma part de l'Obrim l'estiu, l'exposició 'Vides confinades', que es pot visitar des del passat 2 de juliol a les dues sales d'exposicions del Centre Cultural. Es tracta d'una mostra fotogràfica que han organitzat Acció Fotogràfica Ripollet i AFOCER i que deixa testimoni del que hem viscut en els darrers mesos.

Pel que fa a les activitats esportives, s'han planificat tenint en compte els grups d'edat, tant a primera hora del matí com a darrera hora de la tarda. Així, dilluns, dimecres i divendres a les 8 h s'ofereixen activitats per a persones grans (manteniment, passejades i aquagym), i els dimarts i dijous a les 19.30 h, jocs en família i activitats dirigides per a tota la població, a diferents espais de Ripollet.

Activitats amb aforament limitat
Pel que fa a la programació cultural, totes les activitats tindran aforament limitat. Per això, tot i ser gratuïtes, caldrà treure una entrada mitjançant aquest enllaç web, o bé al Centre Cultural, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 21 h. Les entrades estaran disponibles a partir del dilluns de la mateixa setmana que es desenvolupi l'acte i només es podran treure dues entrades per persona. En el cas dels espectacles infantils, també es podran agafar una hora abans al mateix teatre, com es feia habitualment. D'altra banda, es podrà accedir al recinte 30 minuts abans de l'inici i caldrà seguir les indicacions del personal responsable. En cas de cua als accessos i a les sortides, preguem que es mantingui la distància de seguretat. Serà imprescindible la mascareta per als accessos i les sortides.

Aquest programa no acaba aquí, també va incloure la celebració de la Japan Week durant aquesta setmana, la recuperació del circ social a l'estiu amb l'obertura dels patis i la celebració de la Diada LGTBI. A més, després d'una aturada a l'agost, es reprendrà la programació al setembre i es podrà anar construint en la mesura que els col·lectius i entitats vulguin participar.


Icona Fitxer PDF - 2,3 Mb - ripollet-cul-obrim-estiu-09-2020-170920.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal