fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Es cancel·la la Festa Major de Ripollet 2020 per la Covid-19 -Cultura- 28/05/2020

La Comissió organitzadora de la Festa Major va celebrar el dimecres, 27 de maig, una llarga reunió on, finalment, va decidir cancel·lar la celebració de la Festa Major de Ripollet 2020, ja que el seu caràcter multitudinari fa difícil garantir bones condicions sanitàries i de seguretat davant la Covid19. No obstant això, insta a la Taula del Pla de xoc econòmic i social a treballar el "buit cultural" amb activitats per a l'estiu.

Es cancel·la la Festa Major de Ripollet 2020 per la Covid-19 -Imatge 1-

Aquest és el comunicat que s'ha fet arribar a les entitats locals:     

Benvolguts veïns, veïnes, entitats, 
En el marc d'aquesta crisi sanitària provocada per la Covid-19, i fruit de setmanes d'intens debat valorant les diferents circumstàncies per programar les activitats que integren la nostra Festa Major, ahir, dia 27 de maig, la Comissió tenia reunió per a elevar el programa per a la seva aprovació definitiva.

En aquesta reunió, a la vista de la situació actual, la presidència-delegada de la Comissió de Festa Major va proposar no elevar aquest programa a aprovació i, així, cancel.lar la celebració de la Festa Major d'enguany.

Tot i l'inici de la desescalada, les característiques de la nostra Festa Major, una de les més multitudinàries del nostre entorn, no ens permeten garantir les condicions sanitàries i de seguretat perquè tots i totes poguem gaudir dels actes programats. En aquest context on és necessària la col.laboració de tots, exercim també la nostra responsabilitat posant per davant la prudència i la salut de tots els veïns i veïnes.

Instem a la Taula de Xoc a treballar el buit cultural que deixa la Festa Major i a reinventar l'oferta d'activitats d'estiu al nostre municipi, amb totes les garanties de sanitat i seguretat, per la qual cosa posem a la vostra disposició tota la feina duta a terme per la Comissió en aquests mesos.

No ens podem oblidar de la xarxa d'entitats que són l'esquelet de la nostra Festa Major. Per això, creiem que cal treballar amb elles perquè, si ho veuen possible, puguin adaptar les seves activitats per ser incloses a la futura programació cultural.

Ripollet és una ciutat forta, amb un teixit cultural i associatiu molt potent. Estem segurs que superarem aquesta situació, que ens sabrem reinventar i tornar a gaudir de la nostra festa gran. Som optimistes i seguirem treballant per fer-la possible l'any vinent.

Comissió de Festa Major
Ripollet, maig de 2020



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal