fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El gimnàs del Poliesportiu es posa a punt per obrir al setembre -Serveis- 28/05/2020

Ja s'ha aprovat l'inici de la licitació per a la compra i manteniment de nova maquinària de fitness i s'espera aprovar aviat la licitació del projecte de reforma. En total, s'invertiran al voltant de 180.000 euros.

El gimnàs del Poliesportiu es posa a punt per obrir al setembre -Imatge 1-
Aquest dimarts, 26 de maig, la Junta de Govern Local va aprovar l'inici de l'expedient administratiu de licitació del contracte de subministrament, mitjançant arrendament sense opció de compra, i manteniment de maquinària de fitness per al gimnàs del Poliesportiu Municipal. Un contracte que s'espera executar aquest estiu, així com el del projecte de reforma d'aquest espai, per tal que el gimnàs pugui obrir en perfectes condicions el mes de setembre.

Pel que fa a la maquinària de fitness, el contracte preveu el subministrament, instal·lació i posada en marxa d'equipament esportiu cardiovascular i de musculació; el manteniment preventiu i correctiu de la maquinària subministrada, així com la formació als tècnics municipals del seu funcionament. El valor estimat d'aquest contracte ascendeix a 134.400,00 €, sense incloure l'IVA.

Quant al contracte per a les obres de reforma del gimnàs, el seu inici de licitació s'espera aprovar aviat per tal d'executar-lo també durant l'estiu. Aquest inclou la millora de la climatització, per tal de mantenir les condicions de temperatura i humitat adequades; la substitució de paviments, i el canvi de la porta d'emergència, amb un cost de 48.390,75 €, iva inclòs. Per últim, es preveu adequar l'espai, per tal que sigui un espai diàfan, i realitzar treballs de pintura, amb l'objectiu que el mes de setembre el gimnàs estigui en perfectes condicions.





AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal