fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
El Ple aprova suprimir les taxes del poliesportiu fins al juliol i de les terrasses de tot l'any -Plens- 29/05/2020

El Ple Municipal del mes de maig, celebrat per videoconferència a causa de la crisi sanitària per la Covid-19, va aprovar per unanimitat la modificació de les ordenances fiscals número 6 i 19 per a l'exercici 2020, establint la gratuïtat de la taxa d'ocupació de la via pública per a terrasses de bars i restaurants a partir del 14 de març i fins que acabi l'any i el no cobrament de taxes d'abonament del Poliesportiu des del 13 de març (data de clausura) fins al 31 de juliol de 2020, i una reducció del 30% als abonaments a partir de l'1 d'agost i fins que acabi l'any.

El Ple aprova suprimir les taxes del poliesportiu fins al juliol i de les terrasses de tot l'any -Imatge 1-

El ple, que va començar amb la lectura d'un text en suport als treballadors de la multinacional japonesa Nissan que va anunciar el tancament de les seves plantes, va aprovar també la resta de punts de l'ordre del dia. Es va aprovar una modificació de crèdits, per valor de 475.661,71 €, per fer inversions a les escoles i al camp de futbol del Ripollet, la remodelació del parc del Molí i la instal·lació de la xarxa wi-fi "Ciutat educadora", entre altres. La modificació va ser aprovada amb els vots a favor de Decidim, el PSC, Ciutadans i SOM, mentre que ERC s'hi va abstenir. També es va aprovar el nou Pla d'usos i funcionament del Casal de joves, amb el vot favorable de Decidim, el vot contrari d'ERC i les abstencions de PSC, Ciutadans i SOM.

Pel que fa a les mocions, només se'n va presentar una, per part del grup municipal de Ciutadans, contra la intervenció dels estalvis dels ajuntaments per part del govern central. Va rebre el suport de Decidim, ERC i SOM, mentre que el PSC es va abstenir.

Pel que fa al torn de preguntes, es van tractar les infraccions i els expedients sancionadors a les persones que no respecten el confinament, els horaris o els límits de passejada; si s'han reclamat els impagaments de la Generalitat; la posada en marxa de la zona blava de la rambla; les condicions de l'obertura de la piscina del Poliesportiu aquest estiu; l'estat del servei de neteja per part del Servei d'Atenció a la Llar; les possibles accions amb la gent gran i l'obertura del Casal d'Avis; si s'han demanat ajudes econòmiques a institucions supramunicipals; la situació sobre els Casals d'Estiu; la situació respecte l'escola de música; si s'obriran les escoles bressol els mesos de juny i juliol; la situació de l'estudi de les víctimes de la Guerra Civil a Ripollet; la convocatòria de la comissió del nomenclàtor; les desinfeccions a la via pública i els diferents equipaments; les possibles senyalitzacions a la via pública per evitar aglomeracions; un esvoranc a la calçada, i els horaris dels autobusos.

Abans de finalitzar el Ple, que es va celebrar amb un retard de pràcticament una hora per problemes tècnics amb el sistema Localret, l'alcalde va anunciar que el proper dijous a les 12 del migdia es celebrarà un ple extraordinari per aprovar la pròrroga i modificació del contracte del Servei d'Atenció Domiciliària.

El Ple Municipal es pot tornar a veure a través de vídeo, al canal de YouTube Ripollet TV, o a escoltar a través del web de Ripollet Ràdio.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal