fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 4 d'abril de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'Ajuntament prorroga el 2020 el programa d'orientació de Renda Garantida de Ciutadania -Economia- 28/02/2020

Aquest programa facilita orientaciˇ, acompanyament i suport per a la inserciˇ de 30 persones en situaciˇ d'atur, perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania.

L'Órea de Desenvolupament Econ˛mic de l'Ajuntament de Ripollet continuarÓ un any mÚs amb el programa de Serveis laborals especialitzats d'orientaciˇ, acompanyament i suport a la inserciˇ per a persones destinatÓries de la renda garantida de ciutadania. AixÝ, tal com ha fet des de l'any 2017, durant l'any 2020 des de l'Ajuntament es continuarÓ atenent a 30 persones perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC), per tal de dotar-les de les competŔncies personals i professionals necessÓries per a la seva inserciˇ.

L'Ajuntament prorroga el 2020 el programa d'orientació de Renda Garantida de Ciutadania -Imatge 1-L'Ajuntament prorroga el 2020 el programa d'orientació de Renda Garantida de Ciutadania -Imatge 2-

Aquest Ús un programa finanšat pel Departament de Treball, Afers Socials i FamÝlies de la Generalitat de Catalunya i es coordina conjuntament amb Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet i l'Oficina de Treball. El seu objectiu principal Ús oferir un acompanyament personalitzat per la definiciˇ i execuciˇ del projecte professional, mitjanšant accions de tutories individuals i sessions grupals, aixÝ com prÓctiques en empresa. D'aquesta manera, es pretÚn potenciar la millora de l'ocupabilitat, dotant a la persona de les competŔncies personals i professionals necessÓries.

Actualment, s'han iniciat les tutories individuals i encara poden participar persones que compleixin els segŘents requisits:

Ě Estar donades d'alta a l'Oficina de Treball com a demandants d'ocupaciˇ no ocupades (DONO).
Ě Ser perceptores de la Renta Garantida de Ciutadania (RGC).

Les persones interessades, si compleixen els dos requisits anteriors, poden informar-se a l'└mbit de Desenvolupament Econ˛mic de l'Ajuntament de Ripollet (Carrer de Sant SebastiÓ, 26 - Ripollet), de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h o trucar al telŔfon 935 807 642.

NdPAGENDA

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal