fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Les Escoles Bressol Municipals surten al carrer aquest dissbte i se sumen a la xocolatada solidària -Educació- 28/02/2020

Aquest dissabte dissabte, 29 de febrer, ompliran la plaça de Pere Quart d'activitats i jocs en família, donant a conèixer el seu projecte educatiu.

Les Escoles Bressol Municipals La Rodeta del Molí i La Verema, amb el suport de les seves respectives Associacions de Mares i Pares d'Alumnes, volen sortir al carrer i apropar a la ciutadania el seu projecte educatiu. Per fer-ho, el pròxim dissabte, 29 de febrer, d'11 a 13 h, han organitzat una jornada festiva, amb diferents espais, tallers i jocs, que inclourà una xocolatada solidària per a la investigació del càncer infantil.

Les Escoles Bressol Municipals surten al carrer aquest dissbte i se sumen a la xocolatada solidària -Imatge 1-Les Escoles Bressol Municipals surten al carrer aquest dissbte i se sumen a la xocolatada solidària -Imatge 2-

Aquesta iniciativa va en la línia d'aconseguir que l'educació dels 0 a 3 anys tingui un espai propi i se li doni més importància, essent una etapa clau per al desenvolupament de les capacitats físiques, afectives, intel·lectuals i socials dels infants. Per aconseguir-ho, les escoles bressol han decidit sortir al carrer i donar visibilitat al seu projecte mitjançant activitats i propostes com aquesta, amb material de les mateixes escoles.

A més, l'equip de les dues escoles bressol municipals hi serà present, per tal de poder explicar en primera persona la seva manera de treballar i poder donar resposta a les possibles preguntes o dubtes de les persones que s'hi acostin. Entre les activitats programades hi ha l'espai nadons, cuineta, maquillatge i disfresses, tallers d'experimentació i jocs familiars.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal