fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 8 de juliol de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Les entitats culturals reclamen incrementar la seva influència en la política cultural municipal -Cultura- 05/11/2019

Representants de diferents entitats culturals ripolletenques van reunir-se el passat dimecres 30 d'octubre per tractar la futura dissolució del Patronat Municipal de Cultura, prevista el 31 de desembre de 2019, i el seu paper envers la política cultural de la vila a partir d'aleshores. Entre les diferents associacions representades hi havia membres de l'Agrupació Fotogràfica Ripollet, Amics del Teatre, Cultura i Tradició, Agrupació Pessebrista de Ripollet i l'Associació d'Espectadors dels Teatre del Mercat Vell, així com persones a nivell individual.

Les entitats culturals reclamen incrementar la seva influència en la política cultural municipal -Imatge 1-

Totes aquestes associacions, després de debatre la situació actual, van acordar realitzar un procés de reflexió "sobre la manera que les entitats culturals puguin mantenir i incrementar la seva presència i influència pel que fa a la política cultural a desenvolupar a Ripollet", un procés que no volen que es limiti als dos representats contemplats per normativa al Patronat, sinó que ha d'estar "obert a tot el teixit cultural de Ripollet". És per això que demanen "que totes les persones que es presentin a les eleccions del nou Patronat, puguin participar activament ja des de bon començament en la gestió d'aquest procés de reflexió, siguin o no escollides".

Degut a la manca de temps fins la dissolució del Patronat, menys de dos mesos, la crida és a iniciar el procés "des de bon començament", sense esperar la dissolució efectiva, i fan una crida a les entitats a presentar la seva candidatura "per tal de treballar en aquest procés de reflexió".

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal