fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'AFA de l'Escola Pinetons es renova -Educació- 09/09/2019

Des d'aquest mes de setembre es renova bona part de l'Associació de Famílies de l'Escola Els Pinetons, especialment la Junta gestora. Aquesta renovació és fruit de les eleccions celebrades el passat mes de maig i s'aplica a partir d'ara, coincidint amb l'inici del nou curs. Bona part del nou equip sorgeix del grup de famílies que va liderar la campanya reivindicativa per demanar l'Institut Escola i que va treballar colze a colze amb l'AFA sortint.

L'AFA de l'Escola Pinetons es renova -Imatge 1-

La nova presidenta és Vanessa Raja, que substitueix el seu antecessor, Marco Béjar. La vicepresidència ha estat assumida per David Madueño, la secretària és Maite Martínez i la tresoreria anirà a càrrec de Raquel Martínez. L'equip es complementa amb una vintena de families col·laboradores més que conformen les diverses comissions en què s'organitza aquesta entitat. De fet, segons Raja, "és un relleu natural" fins al punt que alguns dels membres de l'anterior AFA hi continuaran col·laborant.

Aquest canvi de gestió al capdavant de l'AFA de Pinetons coincideix amb la conversió del centre en Institut Escola a partir d'aquest curs. D'aquí que un dels objectius sigui "treballar conjuntament amb l'escola per consolidar un projecte que ens va costar molt d'aconseguir i que ens il·lusiona enormement", segons apunta la flamant presidenta, sempre amb la vista posada "en fer feina per millorar l'escola pública". L'AFA de Pinetons és una de les més actives del municipi, ja que autogestiona el servei de cuina i menjador de l'escola, així com una àmplia oferta de lleure extraescolar a les tardes.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal