fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Obre el punt d'informació sobre els nous valors cadastrals -Economia- 10/09/2019

La Direcció General del Cadastre del Ministeri d'Hisenda ha realitzat una valoració col·lectiva de caràcter general dels béns immobles de Ripollet, tan urbans com en sòl rústic. Durant el mes de setembre s'està enviant a totes les persones propietàries d'un immoble una carta amb una clau d'accés per poder descarregar electrònicament la notificació amb els nous valors cadastrals. Com a suport, l'Ajuntament ha habilitat un punt d'informació especial dins l'OAC, que des d'avui 10 de setembre fins al 21 de gener atendrà tots aquells ciutadans que ho necessitin. Degut a la gran afluència de gent, és necessari demanar cita prèvia.

Obre el punt d'informació sobre els nous valors cadastrals -Imatge 1-

Aquest sistema de notificació pretén simplificar els procediments i incentivar l'ús de l'administració electrònica per part de la ciutadania, essent un sistema més còmode, que garanteix la plena validesa jurídica.

El punt de suport a la notificació electrònica atendrà al públic des del 10 de setembre de 2019 al 21 de gener de 2020 i estarà ubicat a les oficines de l'OAC (c. de Balmes, 4). L'horari d'atenció a la ciutadania serà de dilluns a dijous, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, i divendres i vigílies de festius de 9 a 14 h (excepte del 23 de desembre al 8 de gener, que s'atendrà de 9 a 14 h i no obrirà a la tarda). El Patronat Municipal d'Ocupació ha contractat les persones que atendran aquest punt, les quals han rebut la formació necessària en matèria de cadastre.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal