fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 d'abril de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Obre el punt d'informació sobre els nous valors cadastrals -Economia- 10/09/2019

La Direcció General del Cadastre del Ministeri d'Hisenda ha realitzat una valoració colĚlectiva de caràcter general dels béns immobles de Ripollet, tan urbans com en sòl rústic. Durant el mes de setembre s'estÓ enviant a totes les persones propietàries d'un immoble una carta amb una clau d'accés per poder descarregar electrònicament la notificació amb els nous valors cadastrals. Com a suport, l'Ajuntament ha habilitat un punt d'informació especial dins l'OAC, que des d'avui 10 de setembre fins al 21 de gener atendrÓ tots aquells ciutadans que ho necessitin. Degut a la gran afluŔncia de gent, Ús necessari demanar cita prŔvia.

Obre el punt d'informació sobre els nous valors cadastrals -Imatge 1-

Aquest sistema de notificaciˇ pretÚn simplificar els procediments i incentivar l'˙s de l'administraciˇ electr˛nica per part de la ciutadania, essent un sistema mÚs c˛mode, que garanteix la plena validesa jurÝdica.

El punt de suport a la notificaciˇ electr˛nica atendrÓ al p˙blic des del 10 de setembre de 2019 al 21 de gener de 2020 i estarÓ ubicat a les oficines de l'OAC (c. de Balmes, 4). L'horari d'atenciˇ a la ciutadania serÓ de dilluns a dijous, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, i divendres i vigÝlies de festius de 9 a 14 h (excepte del 23 de desembre al 8 de gener, que s'atendrÓ de 9 a 14 h i no obrirÓ a la tarda). El Patronat Municipal d'Ocupaciˇ ha contractat les persones que atendran aquest punt, les quals han rebut la formaciˇ necessÓria en matŔria de cadastre.AGENDA

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal