fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim reivindica la seva tasca en l'àmbit d'Esports la darrera legislatura -Política- 14/05/2019

Decidim Ripollet ha fet valdre, en un acte de campanya davant el Pavelló Joan Creus, les seves polítiques en l'àrea d'Esports els darrers quatre anys, i ha anunciat les seves principals propostes. Aquestes seguiran la mateixa línia d'inversions en renovació d'espais i col·laboració amb les entitats, segons han anunciat l'alcalde i cap de llista de la formació, José María Osuna, el fins ara regidor d'Esports Ramiro Moldes i qui serà el seu relleu si la formació torna a formar govern, Andrea Guijarro.

Decidim reivindica la seva tasca en l'àmbit d'Esports la darrera legislatura -Imatge 1-Decidim reivindica la seva tasca en l'àmbit d'Esports la darrera legislatura -Imatge 2-Decidim reivindica la seva tasca en l'àmbit d'Esports la darrera legislatura -Imatge 3-Decidim reivindica la seva tasca en l'àmbit d'Esports la darrera legislatura -Imatge 4-Decidim reivindica la seva tasca en l'àmbit d'Esports la darrera legislatura -Imatge 5-

José María Osuna reivindicat la "riquesa esportiva" de Ripollet, una riquesa que "omple de vida" el municipi. Dels darrers quatre anys n'ha destacat la confiança i bona col·laboració amb les entitats esportives de la vila, una confiança que "s'ha reconstruït i tornat a teixir". Ha reivindicat les inversions en infraestructures, que sumen "prop d'un milió d'euros", i ha assegurat que quan van arribar al govern "no hi havia cap inversió prevista a cap equipament esportiu" per part de l'anterior equip.

El fins ara regidor de l'àrea, Ramiro Moldes, ha valorat molt positivament el canvi de model de gestió que es va fer ara fa quatre anys, quan es va eliminar la figura del gerent per "buscar involucrar més el PAME amb les entitats". Ha destacat també l'augment de les inversions en subvencions, destacant les que s'han fet per potenciar l'esport femení, que pateix d'una taxa d'abandonament superior quan s'arriba a l'adolescència.

El relleu de Moldes a Esports si Decidim entra al govern, Andrea Guijarro, un relleu "revolucionari i engrescador" segons el mateix Moldes, ha fet un repàs de les actuacions previstes, d'on ha destacat la millora de l'aïllament del Pavelló Joan Creus i l'execució del Pla Director del Poliesportiu. També ha remarcat que pretenen seguir potenciant l'esport femení "de forma activa" i continuar acollint campionats, per tal de "fer vida amb l'esport".

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal