fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Policia local
Ciutadans reivindica la renovació del Poliesportiu i les restriccions als usuaris no ripolletencs -Policia local- 14/05/2019

En una roda de premsa celebrada aquest matí davant del Patronat Municipal d'Esports, el grup municipal de Ciutadans ha volgut tornar a reivindicar la renovació del Poliesportiu Municipal com una de les principals prioritats de la seva candidatura. El portaveu de l'agrupació, Josep Gabarra, ha insistit que "cal dignificar espais a Ripollet" i ha posat com exemple "renovar el PAME perquè es troba en una greu situació, cal posarlo al sXXI". També ha anunciat que, de guanyar les eleccions, "seguiria i milloraria" el pla de renovació del govern de Decidim, "accelerant-lo tant com es pugui".

Ciutadans reivindica la renovació del Poliesportiu i les restriccions als usuaris no ripolletencs -Imatge 1-

L'agrupació també proposa limitar els nous abonats: "Cal aturar els privilegis de la gent de fora de Ripollet, la gent no empadronada tindrà restriccions a l'hora d'accedir a les instal·lacions". Finalment, ha afegit que "molta gent em pregunta d'on traurem els diners per fer totes aquestes reformes, i jo els responc que caldrà reduir o eliminar determinats imports, com per exemple, no ens gastarem ni un euro perquè l'Ajuntament faci coses ridícules com llançament de tasses de vàter a la Festa Major".

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal