fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
El carrer del Torrent Tortuguer obrirà al trànsit com a via lenta -Urbanisme- 16/05/2019

Les obres del 'bosc humit' es preveuen finalitzar en unes tres setmanes

El mes de juny es preveu restablir el trànsit de vehicles pel carrer del Torrent Tortuguer, entre el carrer del Parc i l'avinguda del Mediterrani, un cop finalitzades les obres de creació d'una zona verda com a bosc humit a l'espai de l'antic Torrent Tortuguer. Amb l'enjardinament d'aquest espai s'aconsegueix enllaçar el parc dels Pinetons amb la Casa Natura, que a més el curs vinent acollirà els alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Escola Els Pinetons. És per això que s'ha decidit donar prioritat als vianants, limitant la velocitat a 20 km/h i prohibint la circulació de camions i vehicles pesants.

El carrer del Torrent Tortuguer obrirà al trànsit com a via lenta -Imatge 1-El carrer del Torrent Tortuguer obrirà al trànsit com a via lenta -Imatge 2-

Per aquest tram de carrer pacificat al trànsit només podran circular turismes i furgonetes, mentre que els camions hauran de passar per la carretera de Santiga. Pròximament es procedirà a senyalitzar verticalment la zona i s'instal·laran bandes de reducció de velocitat i passos amb ressalt.

El projecte, realitzat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, pretén recordar el torrent que va ser entubat per sota del carrer, amb una zona verda on s'estan plantant espècies de zones humides, per tal de recrear l'espai original. Un cop finalitzades les obres, la part enjardinada del parc romandrà vallada, per tal que la vegetació arreli, fins passat l'estiu, mentre que les zones de pas restaran obertes.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal