fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Contractades 7 persones aturades com a agents comunitaris i auxiliars informadors -Economia- 08/05/2019

El passat dijous, 2 de maig, va endegar la quarta i última fase del projecte Suport a les Actuacions Municipals II (SAM 2), en el marc del Pla Metropolità de Suport a Polítiques Socials Municipals 2016-2019. En aquesta última fase s'han contractat 4 agents comunitaris i 3 auxiliars informadors/es pel servei R-BICI, dins de la línia d'actuació de suport a les actuacions de mobilitat i millora de la convivència, amb el recolzament de l'àrea de Serveis Municipals de l'Ajuntament.

Contractades 7 persones aturades com a agents comunitaris i auxiliars informadors -Imatge 1-Contractades 7 persones aturades com a agents comunitaris i auxiliars informadors -Imatge 2-Contractades 7 persones aturades com a agents comunitaris i auxiliars informadors -Imatge 3-

El projecte, promogut per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, té com a objectiu facilitar l'experiència laboral i formativa de persones en situació d'atur. Com s'ha fet des de l'inici del projecte, totes les persones treballadores han de fer, durant la seva contractació, formació en prevenció de riscos laborals i primers auxilis; emprenedoria; igualtat de gènere i LGTBI; orientació i recerca de feina, l'Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC); Medi ambient (realitzada a l'Ecoparc de Montcada i Reixac), i relacions laborals. A més, tots els participants realitzen una formació més específica del seu lloc de treball i treballen les habilitats de comunicació.

El perfil d'aquestes 7 persones, contractades per una durada de 6 mesos, és de demandants d'ocupació no ocupades, alguna des de feia 3 anys; amb una edat que oscil·la entre els 24 i els 50 anys, i principalment del municipi de Ripollet.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal