fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Alumnes d'ESO expliquen amb teatre i dansa els valors de l'educació viària als més joves -Educació- 02/05/2019

Uns 375 alumnes han rebut aquest curs la formació teòrica pràctica en educació viària

El dimarts, 30 d'abril, va tenir lloc el segon acte de cloenda del curs d'Educació Viària que la Policia Local ha impartit enguany a 375 alumnes de 5è de primària de 9 centres educatius de Ripollet. La cloenda es va fer en dos actes, celebrats el 29 i 30 d'abril, per tal que poguessin assistir tots els participants, convocats al Teatre Auditori del Mercat Vell.

Alumnes d'ESO expliquen amb teatre i dansa els valors de l'educació viària als més joves -Imatge 1-Alumnes d'ESO expliquen amb teatre i dansa els valors de l'educació viària als més joves -Imatge 2-Alumnes d'ESO expliquen amb teatre i dansa els valors de l'educació viària als més joves -Imatge 3-Alumnes d'ESO expliquen amb teatre i dansa els valors de l'educació viària als més joves -Imatge 4-Alumnes d'ESO expliquen amb teatre i dansa els valors de l'educació viària als més joves -Imatge 5-

Per segon any consecutiu, alumnes de 2n i 3r d'ESO del col·legi Sant Gabriel han representat un espectacle de teatre, amb algunes pinzellades de dansa, per tal de sensibilitzar i conscienciar els més joves que cal evitar el consum de drogues i alcohol si han de conduir.

Durant l'acte, cada participant ha rebut un diploma acreditatiu. També s'han lliurat els premis del concurs anual de dibuix i han passat un vídeo amb imatges de les diferents jornades del circuït de bicicletes, on els alumnes posen en pràctica els coneixements adquirits envers la senyalització, normes i elements de la via.

El curs, impartit per la Policia Local des de fa diverses dècades, busca mostrar als infants unes actituds responsables envers l'educació viària i intenta fer-los més conscients dels perills que comporta conviure amb la realitat del trànsit diari.

NP/A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal