fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PP centrarà les seves propostes per a les Municipals en l'atur -Política- 02/05/2019

En una roda de premsa a la seva seu el líder i cap de llista del PP a Ripollet per a les pròximes Eleccions Municipals, Víctor Diéguez, ha afirmat que les seves propostes per al municipi de cara als propers comicis aniran relacionades amb l'atur, que consideren el principal problema de la ciutat. Diéguez ha emfatitzat que es produeix un "efecte illa" que perjudica Ripollet, ja que queda rodejat de ciutats on la xifra d'aturats millora mentre que la ripolletenca augmenta.

El PP centrarà les seves propostes per a les Municipals en l'atur -Imatge 1-El PP centrarà les seves propostes per a les Municipals en l'atur -Imatge 2-

Diéguez ha explicat també que intentaran agilitzar el Patronat Municipal d'Ocupació, fent-lo més proper als aturats, i han criticat que partits com el PSC no acudeixin a les seves reunions. Ha destacat que la part específica del seu programa amb propostes sobre Ripollet s'elabora amb les queixes que fan arribar els ciutadans a la seva seu. També ha apuntat que continuaran insistint en el control de plagues, tot i que el Ple Municipal va tombar la seva moció, i ha denunciat l'aparició de dues pintades al carrer Duc de Tetuan, amb els missatges "Mort al feixisme" i "Viurem lliures o morirem".

També s'ha mostrat molt satisfet per l'alta participació en les Eleccions Generals del passat diumenge a Ripollet, i ha volgut subratllar que els 5.100 vots que van obtenir-hi conjuntament la seva formació, C's i VOX són "5.100 persones que de cap manera volen ser governades per extremismes que fan perillar la convivència".

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal