fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 30 de març de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC proposa unir Serveis Socials i Ocupació els propers 4 anys -Política- 12/04/2019

El grup dels socialistes ripolletencs va presentar en roda de premsa les seves propostes dels àmbits de Serveis Socials i Ocupació per a la legislatura vinent amb les seves responsables d'ambdós àmbits, Elisabet Tortolero i Sònia Martín. La formació liderada per Luís Tirado va anunciar que es treballaria conjuntament en els dos sectors per un mateix equip. També va anunciar Tirado que s'aprofitaria per revisar el model actual dels patronats municipals, ja que són un sistema d'organització "de fa més de 30 anys", i s'estudiaria internament amb la participació dels tècnics de l'Ajuntament.

El PSC proposa unir Serveis Socials i Ocupació els propers 4 anys -Imatge 1-El PSC proposa unir Serveis Socials i Ocupació els propers 4 anys -Imatge 2-
Entre les propostes més destacades hi ha la construcció de 80 habitatges, conjuntament amb l'AMB, a terrenys de l'Ajuntament, dels quals una part important es dedicarien al lloguer social. El PSC també es va comprometre a pressionar la Generalitat perquè atorgui més places de residència i centre de dia a Ripollet: 120 i 64, respectivament. Luís Tirado també es va comprometre a parlar amb els alcaldes de Cerdanyola i Montcada sobre reprendre el projecte de l'Hospital Ernest Lluch, per sortir del col·lapse que pateix actualment el Taulí de Sabadell.

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal