fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 6 de juny de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Fira d'entitats locals girarà entorn les arts escèniques -Cultura- 15/04/2019

El pròxim diumenge, 5 de maig, de 10 a 14 h, les rambles de Sant Esteve i de Sant Jordi s'engalanaran per acollir la Fira d'entitats. Organitzada per una comissió formada pel Servei comunitari de l'Institut Can Mas, l'Esplai l'Estel i Descargolats Teatre, amb el suport de l'Ajuntament, la fira girarà entorn l'Any de les arts escèniques. Com a novetats, a banda del canvi de data, s'ha programat una gimcana i les entitats disposaran de més espai que en altres edicions, tal com van explicar aquest dijous, 12 d'abril, en roda de premsa, el regidor de Cultura, Oriol Mor, alumnes del servei comunitari de l'Institut Can Mas; la mestra responsable, Roser Peris, i Clàudia Romero, de l'Esplai l'Estel.

La Fira d'entitats locals girarà entorn les arts escèniques -Imatge 1-

"Volem que la fira d'entitats sigui un espai obert, un aparador de l'associacionisme ripolletenc, en totes les seves vessant", va afirmar Oriol Mor, tot explicant que s'ha fet una convocatòria oberta a totes les entitats culturals, socials, veïnals i esportives. La comissió organitzadora ha decidit que les entitats polítiques estiguin en un espai diferenciat.

Gimcana Circus Rhombus
Aquest és el nom de la gimcana que el servei comunitari de l'Institut Can Mas i el Centre d'Esplai l'Estel han organitzat pel pròxim 5 de maig. Es tracta de 15 proves relacionades amb les arts escèniques. Per a participar-hi, cal inscriure's en grups de quatre persones, abans del 28 d'abril, al correu electrònic gimcanafiraentitats@gmail.com.

Quant a la resta d'activitats, a més d'ambientar la rambla amb decoració relacionada amb les arts escèniques, es mantindrà el concurs de còmic, un micro obert, l'espai lector i el dinar popular. En els pròxims dies la comissió anirà tancant el programa d'activitats proposades per les entitats participants en la fira.

Voluntariat de proximitat
Promoure el voluntariat a Ripollet és l'objectiu principal que persegueix el Servei Comunitari de l'institut Can Mas. Un projecte on participa més d'un centenar de nois i noies de 3r d'ESO. Enguany els joves, d'entre 14 i 15 anys, inverteixen el seu temps a ajudar als altres al Banc dels aliments, la PAH, el Centre de dia, el centre obert La Placeta, Aspasur, el projecte Llibres Lliures, La Gresca, La Careta Teatre, el Centre d'Esplai l'Estel, Ripolab Hacklab, voluntariat mediambiental i el blog del servei comunitari.

NdPAGENDA

Horaris per a les sortides al carrer durant la fase 1

Sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

Sol·licitud d'ajudes al lloguer per a famílies amb dificultats econòmiques per la COVID-19

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

TANCADA TEMPORALMENT Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal