fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 13 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'Escola Escursell inaugura la nova cuina del servei de menjador -Educació- 07/03/2019

El menjador de l'Escola Escursell ja compta amb una nova cuina, que s'ha inaugurat avui, dia 7 de març, per als nens i demà es farà pels pares. La nova cuina permetrà passar de l'anterior servei de càtering a un servei de cuina in-situ i donarà servei a entre 160 i 200 alumnes diàriament, en dos torns. Leandro Duque, membre l'AMPA de l'Escola Escursell i encarregat del projecte del menjador, ha assegurat que la qualitat del menjar és "molt superior" i que "fins i tot els pares els han felicitat pels comentaris dels fills".

L'Escola Escursell inaugura la nova cuina del servei de menjador -Imatge 1-L'Escola Escursell inaugura la nova cuina del servei de menjador -Imatge 2-L'Escola Escursell inaugura la nova cuina del servei de menjador -Imatge 3-

El pressupost de l'obra ha estat de 50.000 €, que ha avançat l'empresa del menjador, La Vostra Cuina i els familiars dels alumnes pagaran amb una part del preu del menú. A més, l'Ajuntament de Ripollet ha gastat prop de 14.000 € en l'adequació de la cuina, instal·lació de gas i extracció de fum. El servei compta amb vuit monitors, dos cuiners i una vetlladora per als infants amb necessitats especials, la qual també ha proporcionat l'Ajuntament de Ripollet.

Jessica Bolívar, coordinadora de menjadors, ha comentat l'especial necessitat d'aquesta última, ja que l'escola està considerada per la Generalitat com a Centre amb SIEI (Suport intensiu a l'esolarització inclusiva), però que només contempla les hores lectives i els "abandona a l'hora del menjador".

La directora de l'escola, Práxedes Gea, ha mostrat la seva satisfacció pel resultat de l'obra i ha volgut agrair a l'AMPA "el seu esforç en nom de tot l'equip docent i l'equip directiu".

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal