fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 9 de juliol de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
8M #VagaFeminista a Ripollet -Societat- 07/03/2019

El Comitè de Dones de Ripollet ha organitzat la Vaga Feminista del 8M a la localitat, en el marc de l'extens programa del Dia de les Dones d'enguany. Prèviament, van sumar-se a la manifestació dels Comitès Feministes del Vallès Occidental, que va tenir lloc dijous, a les 20 h, a Terrassa, amb marxa de torxes al Monument a la Dona Treballadora. Aquest divendres, a Ripollet la mobilització té el seu epicentre a la plaça del Molí i consistirà en una concentració a les 10 del matí i lectura del Manifest a les 12 del migdia. A la tarda, a les 17 hores, s'ha previst la trobada per anar a la manifestació de Barcelona.

8M #VagaFeminista a Ripollet -Imatge 1-

Afectació
La vaga pot afectar els serveis públics, on s'han decretat serveis mínims. El Comitè de Dones de Ripollet està visitant comerços, equipaments i locals socials per donar a conèixer la vaga i buscar adhesions. L'organització està procurant que tingui el seguiment més gran possible especialment al migdia, coincidint amb la lectura del manifest.

Motivada per la indignació
L'adhesió a la vaga del 8M sorgeix arran l'interès que va generar la de l'any passat i, especialment, per la indignació que han provocat els darrers mesos casos com el de "La manada" i la xacra dels feminicidis, que ja sumen més de 1.000 dones mortes en els darrers 10 anys. De les concentracions per protestar per cada nova víctima, va sorgir la constitució del nou Comitè de Dones de Ripollet, que s'ha consolidat com a grup activista i encarregat de l'organització i promoció de la vaga d'aquest divendres, que duu el lema. "Ens aturem per canviar-ho tot".
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal