fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 20 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Els instituts Palau Ausit i Lluís Companys, presents a la Fira Apropa't a l'FP -Educació- 19/02/2019

També hi participa el Gremi d'Instal·ladors i Pimes CRM, mitjançant Pimec Vallès Occidental

Els instituts Palau Ausit i Lluís Companys, presents a la Fira Apropa't a l'FP -Imatge 1-

Ripollet estarà present a la III Fira de la Formació Professional, que tindrà lloc els dies 19, 20, 22 i 23 de febrer a Sabadell, sota el títol 'Apropa't a l'FP'. A la fira, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet, com a membre del Consell de la Formació Professional i l'Ocupació de la Conca del Ripoll - Riera de Caldes (CRiRC), hi seran presents els dos instituts de Ripollet que tenen oferta de formació professional. L'Institut Palau Ausit ho farà a l'espai dedicat a Formació tecnològica, mentre que l'institut Lluís Companys serà un dels set centres de Formació servei a persones i empreses. A la fira també hi serà present el Gremi d'Instal·ladors i Pimes de Cerdanyola, Ripollet i Montcada, que donaran a conèixer professions diverses del sector industrial i de serveis.

La fira Apropa't a l'FP, amb la voluntat de convertir-se en l'esdeveniment de referència comarcal en l'àmbit de l'FP, inclourà xerrades d'una vintena de famílies professionals i a l'entorn de 80 cicles formatius associats; tallers i conferències d'interès general i un espai d'exposició amb projectes dels centres de formació. Així mateix, hi haurà punts d'orientació personalitzada sobre sortides formatives i professionals i espais de trobada amb empreses i gremis del territori.

La Fira és una iniciativa de l'Ajuntament de Sabadell, comptant amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i el Consell de l'FP i l'Ocupació de l'àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes (CRIRC), format per 14 municipis del Vallès Occidental i Oriental, com és el cas de Ripollet. En aquest marc, al certamen el Consell del CRIRC difondrà l'oferta d'FP de tot l'àmbit territorial, amb un espai propi a la fira.

Les persones interessades poden consultar tota la informació a través de l'aplicació mòbil "Apropa't a l'FP" i al següent enllaç.

NdPAGENDA

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada

Directes de Sam Viu: Fredy Fresquet & Alex Thomas

Trobades amb l'art: Tour per les galeries d'art de Barcelona

Lliurament de premis del concurs fotogràfic
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal