fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Oberta la votació del Concurs de Cartells de la Festa Major 2019 -Cultura- 20/02/2019

La Comissió de la Festa Major de Ripollet ja ha fet públics els finalistes del Concurs de cartells per la Festa Major 2019, i ha posat a disposició de la ciutadania un web per poder-los votar. Sota els pseudònims de Merakis, Sarayeye i Rauxa, els tres finalistes estan a un pas de guanyar el premi, que es decidirà per part de les ripolletenques i els ripolletencs.

Oberta la votació del Concurs de Cartells de la Festa Major 2019 -Imatge 1-Oberta la votació del Concurs de Cartells de la Festa Major 2019 -Imatge 2-Oberta la votació del Concurs de Cartells de la Festa Major 2019 -Imatge 3-Oberta la votació del Concurs de Cartells de la Festa Major 2019 -Imatge 4-

Com cada any, aquest certamen té la finalitat d'escollir la imatge de les festes que tindran lloc el 23, 24, 25 i 26 d'agost de 2019. Enguany, la Comissió de la Festa Major ha treballat amb la idea que "la Festa és més que un pollastre", fent referència al fet que gran part dels cartells que es presenten cada any tenen el pollastre com a element central.

La votació ja es pot fer a través d'aquest enllaç, des del dia 18 de febrer i fins al 6 de març, a les 13 hores. D'altra banda, com cada any, els mitjans locals oferiran una butlleta de vot per fer possible el vot presencial, que es podrà dipositar en una urna situada al Centre Cultural. Per qualsevol eventualitat, també hi hauran butlletes a aquesta equipació municipal.

El veredicte es farà públic el pròxim 12 de març al Centre Cultural, moment en què s'obrirà el sobre que conté les dades de la persona guanyadora. El premi està dotat amb 600 euros.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal