fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 2 de desembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Inquietud a les AMPA pel futur dels pressupostos d'educació -Educació- 31/01/2019

Les AMPA de les escoles Enric Tatché, Francesc Escursell, Josep Maria Ginesta, Anselm Clavé, Gassó i Vidal, i Tiana de Riba, han volgut felicitar públicament, a través d'una nota de premsa, a les AFI i AFA de les escoles El Martinet i Els Pinetons per haver aconseguit, "després de molts mesos de lluita, haver tirat endavant el seu projecte d'Instituts Escola".


Inquietud a les AMPA pel futur dels pressupostos d'educació -Imatge 1-

Tanmateix, també han volgut transmetre la seva preocupació per l'adjudicació de pressupostos per a la construcció de la nova escola de música i la cessió de diferents espais per donar lloc a la demanda d'ampliació d'aquests nous centres. Les AMPA temen que no quedin diners per partides de millora i condicionament de la resta d'escoles públiques i subvencions de casals d'estiu i programes culturals infantils.


A més, han elaborat una llista de preguntes entre les quals figuren l'accés als instituts-escola per part dels alumnes d'altres centres, la possibilitat de la creació i el manteniment de nous instituts-escola, la igualtat de tracte entre centres, la millora d'oferta en Batxillerat, Cicles Formatius i PFI, entre d'altres.


Per aquest motiu, representants de les AMPA assistiran al ple municipal del 31 de gener, a les 19.30 h, on transmetran les seves inquietuds al govern municipal. Aquelles persones que tinguin dubtes i/o inquietuds es poden adreçar a les seves AMPA per fer-les-hi saber i donar-les el seu suport.


A.B.

Foto d'arxiu
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal