fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
En marxa la campanya nadalenca del Mercat Municipal 'Comprar amb carmanyola, mola!' -Economia- 11/12/2018

L'Associació de Venedors i Paradistes del Mercat de Ripollet dona el tret de sortida, avui, a la seva campanya nadalenca. L'objectiu de Comprar amb carmanyola, mola!, títol de la iniciativa, és promocionar el Mercat i el seu producte, alhora que es pretén mostrar el compromís pel medi ambient dels paradistes. De fet, des de l'Associació es vol incidir en els hàbits de compra dels clients per tal de reduir els residus plàstics, recomanant anar a comprar amb carmanyoles, bosses reutilitzables o carros.

En marxa la campanya nadalenca del Mercat Municipal 'Comprar amb carmanyola, mola!' -Imatge 1-En marxa la campanya nadalenca del Mercat Municipal 'Comprar amb carmanyola, mola!' -Imatge 2-En marxa la campanya nadalenca del Mercat Municipal 'Comprar amb carmanyola, mola!' -Imatge 3-

Són 32 les parades que participen en la campanya i on es poden fer les compres per aconseguir una carmanyola. A partir d'avui, es podrà adquirir, al Mercat, una targeta amb sis caselles, les quals corresponen a diferents productes que s'hi poden trobar: peix; aviram; carnisseria i xarcuteria; moda i complements; congelats, precuinats, dolços i herboristeria; i fruiteria, artesania i bars. Per cada compra que superi l'import dels 10 €, se segellarà la casella corresponent i, un cop es completin les sis, el client podrà demanar la seva carmanyola.

A més, totes les persones que emplenin les seves targetes amb els sis segells i amb les dades personals i les dipositin en una de les urnes habilitades entraran en un sorteig de 50 bosses/carro de la compra i 7 premis especials. El sorteig tindrà lloc el pròxim 10 de gener i l'entrega de premis, el dia 12, a les 13.30 h, al Mercat.

A més de la campanya, l'entitat també ha organitzat un Matí increïble al Mercat, diumenge 15 de desembre, a patir de les 10.30 h, on tota la família de Los Increíbles de Disney visitaran el Mercat i els més menuts es podran fer fotografies amb tots ells.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal